Futbol Jorge Jesus'un tekme attığı iddia edilen İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz konuştu
Paylaş
Jorge Jesus'un tekme attığı iddia edilen İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz konuştu

Fenerbahçe'nin İstanbulspor'a konuk olduğu maçta tribünden çekilen bir görüntü tartışmalara neden olmuştu. Görüntülerde Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un yerde yatan rakip takım oyuncusuna hafifçe tekme attığı ve "Ayağa kalk" dediği görünüyordu. O oyuncu konuştu.

 

İstanbulspor - Fenerbahçe maçı sonrası çok konuşulan bir görüntü ortaya çıktı. İstanbulsporlu futbolcu İbrahim Yılmaz yerde sakatlık geçirirken, Fenerbahçe'nin hocası Jorge Jesus, oyuncuya hafifçe tekme attı. Jesus daha sonra "Ayağa kalk" işareti yaparak oyuncunun başını okşadı.

Haberin Devamı
Jorge Jesus'un tekme attığı iddia edilen futbolcu konuştu Fenerbahçe'nin İstanbulspor'a konuk olduğu maçta tribünden çekilen bir görüntü tartışmalara neden olmuştu. Görüntülerde Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un yerde yatan rakip takım oyuncusuna hafifçe tekme attığı ve "Ayağa kalk" dediği görünüyordu. O oyuncu konuştu.

Sosyal medyada birçok kişi Jesus'un rakibe saygısızlık yaptığı gerekçesiyle ceza alması gerektiğini savundu. Tartışmalar üzerine olayın odağındaki isim İbrahim Yılmaz konuştu.

"Şaka yollu bir şeydi"

BeIN Sports'tan Ünal Emin Canbay'a konuşan konuşan Yılmaz, "Önemsiz bir durum. Jorge Jesus’un şaka yoluyla yaptığı bir hareketti. Sonrasında da başımı okşadı zaten. Büyütülecek bir durum yok" dedi.