Futbol Jorginho Süper Lig'e geliyor! 6 milyon Euro'ya maliyet araştırması
Paylaş
Jorginho Süper Lig'e geliyor!  6 milyon Euro'ya maliyet araştırması

Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin transfer dönemine hızlı girmesinin ardından gaza bastı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray listenin en üst sırasında ismi yazan yıldız oyuncu için maliyet araştırmasına başladı. Yüksek maaşı nedeniyle başarılı futbolcu için formül arandığı öğrenildi.

Sergio Oliveira’nın sakatlığı, Tanguy Ndombele’nin bir türlü form tutamaması sonrasında Cim Bom'da gözler orta saha transferine çevrildi. Sezon başından bu yana Lucas Torreira'nın yanına net bir partner bulamayan Galatasaray tartışmasız bir isimle kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Aslan'da geniş bir liste oluşturulsa da listenin en üst sırasında yıldız bir isim yazıyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in formasını giyen Jorginho için Sarı-Kırmızılılar, girişimlerine devam ediyor. Bir süredir Aslan’ın gündeminde yer alan futbolcu için maliyet araştırması yapılıyor. Bu sezon 19 maçta forma giyen İtalyan orta saha için daha önce Aslan’a gelmeye sıcak baktığı bildirilmişti.

Jorginho’nun, özellikle sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Galatasaray cephesinin eli bir hayli güçlü durumda. Ancak 32 yaşındaki futbolcu, Londra temsilcisinde yıllık 6 milyon Euro civarında bir ücret alıyor. Arsenal ise kontrat nedeniyle kiralamaya sıcak bakmıyor.

Haberin Devamı

Cim Bom da bu konuda tecrübeli futbolcuyu ikna etmenin yollarını arıyor. Galatasaray Yönetimi, Jorginho konusunu bir an önce netleştirip, orta saha problemini gidermenin peşinde. Ancak yıldız oyuncu ile anlaşma sağlanamazsa vakit kaybetmeden alternatif isimlere yönelinecek.

Metin Karabaş / Fanatik