Futbol Kadıköy'de kritik sınav
Paylaş
Kadıköy'de kritik sınav

Fenerbahçe, 9’da 9 yapma hedefiyle Hatayspor’u ağırlıyor. Kanarya, Volkan Demirel’in yenilgisiz takımı karşısında hata yapmak istemiyor.

Trendyol Süper Lig’de 8’de 8 yaparak gücünü kanıtlayan Fenerbahçe, ligin çetin ekiplerinden Hatayspor’u konuk ediyor. Sarılacivertliler, milli ara sonrası coşkulu taraftarının önünde hata yapmayıp 9’da 9’la yoluna devam etmeyi amaçlıyor. Kanarya, son 4 maçı gol yemeyerek kazandı. Teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşmanın zorlu geçeceğini futbolcularına iletip dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Taraftar desteğinin itici güç olduğunu belirtin Kartal, Avrupa’daki Ludogorest sınavı öncesi futbolcuların konsantrasyonlarını yüksek tutmaları gerektiğini belirtti. Kanarya’da 4 eksik var. Serdar Aziz, King, Emre Mor ve Cengiz Ünder, bugün kadroda olmayacak.

Haberin Devamı

VOLKAN DEMİREL NAMAĞLUP GELİYOR

Fenerbahçe’nin yıllardır kaleciliğini yapan eski kaptan Volkan Demirel, Hatayspor’un hocası olarak Kadıköy’e geliyor. Demirel, daha önce 3 kez teknik adam olarak Fenerbahçe’ye rakip olmuştu. Sarı-lacivertli taraftarların bu sezon henüz yenilmeyen Demirel’i bağrına basması bekleniyor.

SZYMANSKİ’YLE AVLAYACAK

İsmail Kartal’ın Hatayspor karşısında en önemli kozlarından biri Sebastian Szymanski olacak. Polonya Milli Takım formasıyla da gol atan Szymanski, bu sezon ligde bir başka... Szymanski, süre aldığı 8 maçta 5 gol ve 1 asistle skora 6 kez katkı yapıp fark yarattı.