Futbol Karagümrük Andrea Pirlo ile yolları ayırdığını açıkladı
Paylaş
Karagümrük Andrea Pirlo ile yolları ayırdığını açıkladı

Süper Lig'in dişli ekiplerinden Fatih Karagümrük, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Andrea Pirlo ile yollarını ayırdığını açıkladı. Pirlo'ya başka takımlarla görüşmesi için izin verildi. Kulüp, sezonun kalan bölümünde takımı Alparslan Erdem'in çalıştıracağını açıkladı.

 

VavaCars Fatih Karagümrük önümüzdeki sezon yeni bir teknik direktörle yepyeni bir takım kuracak. Teknik direktör Andrea Pirlo ve ekibiyle yolların ayrıldığını açıklayan İstanbul ekibi, İtalyan hocaya görüşmeler yapması için izin verdi.

Haberin Devamı

Adı Fenerbahçe ile anılan Pirlo'nun Avrupa'da başka bir takım çalıştırma ihtimali de var. Ayrıca Fanatik'in haberine göre, Fatih Karagümrük, yeni sezonda teknik direktörlük için Filippo Inzaghi ile görüşüyor.

Karagümrük'ten yapılan açıklama şöyle:

"Sayın Andrea Pirlo ve teknik ekibi ile önümüzdeki sene devam edemeyeceğimiz gerekçesiyle kendisine ve ekibine geleceklerini planlamaları için sezon sonuna kadar izin verdik.

Kulübümüz bu süreci en etkili şekilde kullanarak, öncelikle kalan üç maçını da kazanmak için çalışacak ve aynı zamanda yeni sezon için en doğru planlamayı yapacaktır.

Andrea ile geçirdiğimiz bir sezondan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtir ve kulübümüze kattıklarından dolayı teşekkür eder, gelecekte ona ve ekibine başarılar dileriz."

Haberin Devamı