Futbol Kartal'dan 3'lü atak
Paylaş
Kartal'dan 3'lü atak

Teknik direktör Santos’un verdiği rapora göre öncelikle stoper, defansif orta saha ve 10 numara almak isteyen Beşiktaş, Dragovic, Elneny ve Miranchuk için görüşmelerini hızlandırdı.

Teknik direktör Fernando Santos’un gelişiyle çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş yönetimi ara transferde yoğun çaba harcıyor. Portekizli hocanın verdiği rapora göre de öncelik stoper, defansif orta saha ve 10 numara olarak belirlendi. Lider bir stoper isteyen Santos’un, Kızılyıldız forması giyen Aleksandar Dragovic’te ısrar ettiği biliniyor. Sözleşmesi sezon sonu bitecek 32 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş’ın 700 bin euro bonservis önerdiği öğrenildi. Avusturyalı oyuncuya 1.5 yıllık sözleşme ve yıllık 1.2 milyon euro teklif edildi.

Haberin Devamı

ARSENAL’DEN ÇİFTE İSİM

Beşiktaş’ın listesindeki defansif orta saha ise Mohamed Elneny. Arsenal’in yüksek maaşından kurtulmak için Beşiktaş’a eski oyuncusu Elneny’yi vermeye hazır olduğu belirtiliyor. Hatta Elneny dışında Kartal’ın takım arkadaşı sağ bek Soares için de istekli olduğu konuşuluyor. Ve 10 numara. Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın “Listemizde” dediği 28 yaşındaki Anton Miranchuk için kulübü Lokomotiv Moskova ile temaslar sürüyor. Miranchuk bu sezon 24 maçta 4 gol atıp, 5 asist yaptı.