Futbol Kartal'dan King sürprizi
Paylaş
Kartal'dan King sürprizi

Fenerbahçe’nin hocası, yarınki Süper Kupa finalinde Joshua King’e ilk 11’de görev verecek. İsmail Kartal, yedek başlatacağı Tadic’e 60. dakikadan sonra şans verecek.

Riyad’da yarın oynanacak Süper Kupa finali öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray’a karşı hamlelerini belirledi. Kartal’ın sürprizi Joshua King olacak. Deneyimli teknik adam, Norveçli futbolcuyu ilk 11’de görevlendirip üst üste maçlarda forma giyen ve bu nedenle yorulan Dusan Tadic’i kulübeye çekecek.

Haberin Devamı

King’in hızlı ve baskılı oyunuyla Cim Bom’un savunmasını yıpratmayı planlayan Kartal, Tadic’i hamle oyuncusu olarak kullanacak. Başarılı teknik adamın Tadic’e 60. dakikadan sonra şans vermesi bekleniyor.

FRED GÖREVE

Cezası nedeniyle ligde forma giyemeyen Fred, Riyad’da ilk 11’deki yerine geri dönecek. Brezilyalı yıldızın gelmesiyle İsmail veya Crespo’nun kulübeye çekilmesi bekleniyor. İrfan Can Kahveci de Fred’in dönüşüyle etkili olduğu kanat bölgesine geçecek. Milli futbolcu, ligdeki derbide 8 numara görevini üstlenmişti.

2 EKSİKLE UÇUYOR

Kanarya, Samandıra’da Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamladı. Sarılacivertliler, bugün saat 11.30’da özel bidr uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Riyad’a hareket edecek. Kafilede sakatlıkları devam eden Becao ile Zajc yer almayacak.

Haberin Devamı