Futbol Kilit adam Oosterwolde
Paylaş
Kilit adam Oosterwolde

İsmail Kartal, Hollandalı futbolcuyu Karagümrük karşısında iki farklı pozisyonda oynayacakmış gibi hazırlıyor. Yıldız oyuncu, sakatlığı bulunan Djiku’nun maça yetişmesi halinde sol bekte, yetişmemesi halinde ise stoperde görev yapacak.

Yaşanan sakatlıklar nedeniyle savunmada sıkıntısı bulunan Fenerbahçe’de Oosterwolde, İsmail Kartal’ın jokeri olmaya devam edecek. Becao ile Serdar’ın sakatlıkları sürerken Djiku’nun durumu ise şu an belirsiz. Osayi’nin de cezalı olması nedeniyle Kartal, Karagümrük maçı için iki farklı plan hazırladı.

Haberin Devamı

Djiku, yetişmesi durumunda stoperde Samet ile birlikte görev alacak. Oosterwolde solda, Ferdi ise sağ bekte görev yapacak. Djiku’nun oynamayacağı denklemde ise Oosterwolde, stopere çekilecek. Sağda Mert, solda ise Ferdi forma giyecek. Her iki farklı varyasyonda da Hollandalı futbolcu Oosterwolde’ye savunma anlamında büyük iş düşecek.

BATSMAN İÇİN GENOA İDDİASI

Sarı-lacivertlilerde, Batshuayi için transfer iddialarına bir yenisi eklendi. Dzeko’nun ardından ikinci forvet durumunda bulunan Belçikalı futbolcuya İtalya Serie A ekibi Genoa’nın talip olduğunu öne sürüldü. Sarı-lacivertliler, sezon sonu sözleşmesi bitecek Batsman’i takımda tutmak isterse 1 yıllık opsiyonunu kullanacak. Ancak yönetim, iyi bir teklif gelmesi halinde yıldız futbolcu ile yolları ayırabilir. İtalyan basını, Genoa’nın 7 milyon euroluk teklifle Fenerbahçe’nin kapısını çalacağını duyurdu.

Haberin Devamı