Futbol Lincoln'ün eşinden 10 Kasım paylaşımı: Önce korktum, sonra anladım!
Paylaş
Lincoln'ün eşinden 10 Kasım paylaşımı: Önce korktum, sonra anladım!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Lincoln Henrique'nin son Instagram paylaşımı hem dikkat çekti hem beğeni topladı. Adriana Muller, trafikte ilerlerken saat 09.05'te Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü için yapılan saygı duruşuna denk geldi. Muller herkesin araçlarından indiğini görünce önce korktuğunu; durumu ise sonradan anladığını açıkladı.

Fenebrahçe forması giyen Lincoln Henrique'nin eşi Adriana Muller, sosyal medya hesabından 10 Kasım paylaşımı yaptı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 84'üncü ölüm yıldönümü nedeniyle trafiğin durması ve halkın araçlarından inip saygı duruşuna geçmesini anlatan Muller, paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü:

Haberin Devamı

Bu sabah dışarıdaydım. Bir anda trafik durdu ve insanlar arabasından inmeye başladı. Bir şeyler oluyor sandım, endişelendim ve çevredeki birine ne olduğunu sordum. Aldığım cevabın ardından bu ülkeyi ve insanlarını bir kez daha sevdim. Hemen saygı duruşuna katıldım. Bundan sonra her yıl 09.05'te bunu tekrarlayacağım. Türkiye'nin ve dünya tarihinin önemli lideri Atatürk'ü ölüm yıl dönümünde saygıyla anıyorum.       Bu gönderiyi Instagram'da gör Adriana Müller🇧🇷 (@adrianamullerofc)'in paylaştığı bir gönderi