Futbol Lionel Messi, Wout Weghorst'a tam olarak ne diyor?
Paylaş
Lionel Messi, Wout Weghorst'a tam olarak ne diyor?

Arjantin ile Hollanda arasında oynanan karşılaşma yüksek gerilime sahne olmuş ve 1 tanesi kırmızı olmak üzere toplamda 17 kart çıkmıştı. Maç sonunda ise Lionel Messi ise Beşiktaş forması giyen Hollandalı oyuncu Wout Weghorst arasında "yanlış anlama krizi" yaşanmıştı. Messi'nin kameralar önünde Weghorst'a ettiği hakaret çok merak edildi.

posta.com.tr / Spor - Arjantin - Hollanda maçında iki takım arasında büyük gerginlikler yaşanmış ve bu gerginlik maç sonuna da taşınmıştı. Lionel Messi maç sonu TyC Sports'a röportaj vermek için kamera karşısına geçtiğinde, Beşiktaşlı Wout Weghorst, onu beklemeye başladı.
Weghorst, daha sonra Messi'nin elini sıkmak istediğini ve ona çok saygı duyduğunu söyleyecekti ancak o an iki oyuncu arasında bir yanlış anlaşılma yaşandı.

Haberin Devamı

Messi, kendisini bekleyen ve ona doğru bakan Weghorst'u tehdit olarak algılayıp İspanyolca (veya Katalanca) şu cümleyi kurdu:

Qué mirás, bobo? Qué mirás, bobo? Andá, andá p'allá bobo! P'allá! (Ne bakıyorsun şapşal? Ne bakıyorsun şapşal? Haydi, yürü git şapşal! Yürü git!)

(Aksandan ötürü Messi, Katalanca'da "şapşal"; İspanyolca'da "aptal" anlamına gelen "bobo" kelimesini "vovo" şeklinde telaffuz ediyor)

Hemen ardından TyC Sports muhabiri ise "Tranquillo, tranquillo Leo (Sakin, sakin ol Leo)" diyerek Messi'yi sakinleştirmeye çalıştırıyor

Messi'den Beşiktaşlı Weghorst'a: Aptal! 2022 Dünya Kupası'nda çeyrek final heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Çeyrek finalin ikinci maçında Arjantin, Hollanda ile kozlarını paylaştı. Maçın sonucunu seri penaltı vuruşları belirledi. Heyecan dolu karşılaşmayı Arjantin, penaltılarda 4-3 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı. Maçın ardından dünya yıldızı Lionel Messi, ağır sözler kullandı.

Weghorst ise Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı konuşmada yaşananları anlattı. Hollandalı oyuncu, "Messi attığım gollerden ötürü benden hoşlanmadı. Hakaretler yağdırdı. Ben ona selam verip el sıkışmak istemiştim ancak elimi sıkmak istemedi. Ona büyük saygı duyuyordum ancak hayal kırıklığına uğradım" dedi.

Haberin Devamı