Futbol Merkez Hakem Kurulu'nda Ahmet İbanoğlu dönemi resmen başladı
Paylaş
Merkez Hakem Kurulu'nda Ahmet İbanoğlu dönemi resmen başladı

MHK'de bir kez daha başkan değişti. Geçtiğimiz günlerde görevden alınan Lale Orta yerine başkanlık koltuğuna Ahmet İbanoğlu geçti. TFF kararı resmen duyurdu.

 

TFF, yeni MHK Başkanı'nı açıkladı. Lale Orta'dan boşalan koltuğa Ahmet İbanoğlu getirildi.

Haberin Devamı

Orta, geçtiğimiz sezon yaptığı açıklamalarla büyük tepki çekmişti.

Yeni MHK Başkanı İbanoğlu'nun ekibi ise şu şekilde:

Ünsal Çimen, Tolga Özkalfa, H. Ahmet Erdoğan, Erhan Sönmez, Seçim Demirel, Sefer Altuntaş, İbrahim Çınar, Ziya Çetin

Ahmet İbanoğlu kimdir?

MHK’nın yeni Başkanı Ahmet İbanoğlu Denizli’nin Çivril ilçesinde doğmuştur. 13 yıl Denizli Gençlik Spor ve İl Müdürü olarak görev yapmıştır. Bunun yanı sıra ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonunda çeşitli görevler alan Ahmet İbanoğlu TFF'de futbol hakemi olarak başlayan görev sürecinde 5 yıl Süper Lig hakemliği yapmıştır. Sonrasında ise 17 yıl profesyonel liglerde hakemlik, 2 yıl TFF Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Üyeliği, 16 yıl Süper Lig hakem gözlemcisi, 3 dönem TFF Futbol Hakemleri Genel Merkez Yönetim Kurulu ve İcra Kurulları üyeliği, hakem eğitimciliği ve hakem mentörü gibi görevlerinde bulundu.
Ahmet İbanoğlu, son olarak Lale Orta'nın başkanlık yaptığı Merkez Hakem Kurulu'nda PMIK Üyesi, 5. Bölge ve 8. Bölge Sorumlusu görevini yürütmüştü. Yine Lale Orta dönemi öncesinde de İbanoğlu, Sabri Çelik başkanlığındaki MHK'da PMİK ve 5. Bölge Sorumlusu olarak görev yapmıştı.

Haberin Devamı