Futbol Messi, Neymar ve Mbappe'den TFF'nin deprem organizasyonuna yardım
Paylaş
Messi, Neymar ve Mbappe'den TFF'nin deprem organizasyonuna yardım

Türkiye Futbol Federasyonu, 'Omuz Omuza Türkiye' kampanyasıyla deprem bölgesine yardım bılunacak. 1 Mart Çarşamba günü yapılacak etkinlikte PSG'nin 3 yıldızı Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe'nin de aralarında bulunduğu birçok ismin forması açık artırmayla satılacak ve gelir depremzedelere bağışlanacak.

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlarımıza yardım için birçok kuruluş seferber olmuştu. Son olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Süper Lig Kulüpler Birliği; 1 Mart Çarşamba günü "Omuz Omuza Türkiye" kampanyasını başlatmaya karar vermişti.

Haberin Devamı

AÇIK ARTIRMA YAPILACAK

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yayıncı kuruluş başta olmak üzere tüm spor kanallarından yayınlanacak canlı yayında bağış toplanacağını duyurmuştu. Kampanyaya dünyaca ünlü Fransız kulübü PSG’nin de destek vereceği öğrenildi. Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe gibi yıldızların imzalı formaları, açık artırma yoluyla satılacak, elde edilecek gelir depremzedelere aktarılacak. TFF bu kampanya ile bağışlanacak 1000 konteyner sayısını 10 binlere çıkarmayı amaçlıyor.