Futbol Messi ve arkadaşları otobüs turunda büyük tehlike atlattı
Paylaş
Messi ve arkadaşları otobüs turunda büyük tehlike atlattı

Arjantin, Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra ülkede büyük coşku yaşanmıştı. Yaklaşık 1.5 milyon Arjantin taraftarı, Buenos Aires merkezinde toplanmıştı. Oyuncular ise ülkeye dönerek kutlamalara katıldı. Kutlamalar esnasında otobüsün tepesinde oturan Messi de dahil 5 futbolcu, büyük tehlike atlattı.

 

Arjantin Milli Takımı, Katar'da kazanılan dünya şampiyonluğu sonrası ülkesine döndü. Büyük coşkuyla karşılanan Lionel Messi ve arkadaşları, kutlamalara katıldı.

Haberin Devamı

Buenos Aires'te otobüsle şehri turlayan ve taraftarları selamlayan oyunculardan 5 tanesi kritik bir tehlike atlattı.
Lionel Messi, Di Maria, Paredes, De Paul ve Otamendi, otobüsün tepesinde otururken alçak yükseklikteki bir kabloyu son anda fark edip eğilerek kurtuldular.

Messi ve arkadaşları büyük tehlike atlattı Arjantin, Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra ülkede büyük coşku yaşanmıştı. Yaklaşık 1.5 milyon Arjantin taraftarı, Buenos Aires merkezinde toplanmıştı. Oyuncular ise ülkeye dönerek kutlamalara katıldı. Kutlamalar esnasında otobüsün tepesinde oturan Messi de dahil 5 futbolcu, büyük tehlike atlattı.

Paredes'in şapkasının düşmesi ve eliyle kabloyu itelemesi ise tehlikenin seviyesini ortaya koymuş oldu. Hem düşme hem de çarpılma tehlikesi atlatan futbolcular, izleyenleri endişelendirdi.

Arjantinli meşhur televizyon spikeri Chino Leunis, Twitter hesabından yaptığı yorumunda, "Allah korusun, ne büyük bir tehlike! İzlerken endişelenen bir tek ben miyim? Az önce neredeyse bir kablo ağızlarına giriyordu. Her şeyin planlı ve risksiz olması gerekiyordu!" dedi.

Haberin Devamı