Futbol Montella: Hakan Çalhanoğlu üst düzey futbolcu
Paylaş
Montella: Hakan Çalhanoğlu üst düzey futbolcu

İtalyan hoca, “Taktik zekası, oyun vizyonu yüksek olan bir oyuncu. Ondan bu yönde faydalanıyoruz. Oynadığı her takıma büyük güç katıyor” ifadesini kullandı.

EURO 2024’e katılmayı garantileyen A Milli Takım’ın yeni hocası Vincenzo Montella, ülkesi İtalya’da DAZN kanalına konuk oldu. Hırvatistan ve Letonya zaferlerinden bahseden deneyimli teknik direktör, kaptan Hakan Çalhanoğlu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

“Milli Takım hocalığı farklı bir iş, etkisi son derece olumlu. Hırvatistan’da tarihi bir zafer aldık ve çıkmayı garantiledik. Genç bir takımız ve beklentiler yüksek. Hakan Çalhanoğlu çok gelişti. Inter’de üç kişilik savunmanın önünde yeni bir pozisyon buldu. Belki de bu rolde o da kendini buldu. Gelişimini sürdürmeye de devam ediyor. Defansın önünde oyun kurucu oldu. Şu anda dünyanın en iyilerinden. 4’lü oynadığımız takımda pozisyonu farklı, eski rolüne yeniden alışması gerekecek. Taktik zekası, oyun vizyonu yüksek olan bir oyuncu. Ondan bu yönde faydalanıyoruz. Üst düzey bir futbolcu.”