Futbol Nihat Kahveci'den Beşiktaş'ın oyuncusuna sert cevap: 2 ayda efsane oldu!
Paylaş
Nihat Kahveci'den Beşiktaş'ın oyuncusuna sert cevap: 2 ayda efsane oldu!

Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı maçın son anlarında Tayfur Bingöl, sarı kırmızılıların top toplayıcısıyla bir anlık gerilim yaşamıştı. Bu olaya ise eski Beşiktaşlı Nihat Kahveci'den eleştiri gelmiş ve Bingöl cevap vermişti. Tartışma bir kez daha alevlendi.

 

Galatasaray - Beşiktaş maçının son anlarında siyah beyazlılar beraberlik golünü ararken Tayfur Bingöl, zaman geçirmek için topu kendisine atmayan top toplayıcı ile tartışma yaşamıştı.

Haberin Devamı

Top toplayıcı çocuğu iten Bingöl, maç sonrası "Top toplayıcı kardeşimiz topu bana atmak yerine 'ayağımdan al' dedi. Bizim reaksiyonlarımız o esnada yüksek oluyor. Çocukların bu konuda eğitilmesi gerekir. Biz de bir arma taşıyoruz" demişti.

"O ARMA İTMEZ"

Bingöl'ün bu açıklaması sonrası TRT Spor yorumcusu ve eski Beşiktaşlı Nihat Kahveci, "Bu olay beni çok üzdü. O arma itmez o çocuğu. Tayfur Bingöl hiç kusura bakmayacak. 5 saniye geçirdi. Ne oldu? Maçı mı alacaktın Tayfur? Vallahi çok üzülüyorum ya. Hem armadan bahset, orada çocuğu itmek mi o Türk bayraklı Beşiktaş armasının karşılığı?" demişti.

"5 SANİYENİN ÖNEMİ"

BeşiktaşLı oyuncu ise Nihat Kahveci'ye cevap olarak, "5 saniyenin önemi" yorumuyla Tottenham'ın taç atışını hızlı kullanarak maçı çevirdiği sahneyi paylaşmış ve "kahve" emojisi koymuştu.

Haberin Devamı

İLGİNÇ CEVAP

Nihat Kahveci bu cevaba çok sinirlendi. TRT Spor'da konuşan yorumcu, "Taçtaki 5 saniyenin öneminden bahsediyorlar bana. Ben bilmiyorum. İki ayda efsane olan oyuncu bana fincan yolluyor ya!" dedi.

Kahveci'nin konuyu "5 saniyede maç kazanmak"tan "kulüp efsaneliği" konusuna neden getirdiği ise bilinmiyor.