Futbol Okan Buruk biletini kesti! Menajeri geliyor, ayrılık kesin
Paylaş
Okan Buruk biletini kesti! Menajeri geliyor, ayrılık kesin

Galatasaray'da transfer döneminde hareketli dakikalar yaşanıyor. 12 önemli yıldız futbolcuyu kadrosuna katan Sarı-Kırmızılı takımda bir çok sürpriz ayrılık haberi de geldi. Şampiyonlar Ligi listesinin netleşmesinin ardından sıcak bir gelişme daha yaşandı.

Galatasaray tarihinin en hareketli transfer dönemini yaşıyor. Sarı-Kırmızılı takım 12 önemli futbolcuyu kadrosuna katarken bir çok futbolcuyla da yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Son olarak genç stoper Emin Bayram'ın Belçika ekibi Westerlo'ya kiralandığı haberi gelmişti.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılı takımda Şampiyonlar Ligi listesinin netleşmesinin ardından sıcak bir gelişme daha yaşandı.

ÜST ÜSTE AYRILIKLAR!

Galatasaray'da sözleşmeleri sona eren Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis ve Juan Mata takımda veda eden diğer isimler oldu. Milot Rashica ile Samuel Adekugbe kulüplerine geri döndü. Kaan Arslan, Batuhan Şen, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Gökay Güney kiralık olarak takımdan ayrıldı. Emre Kılınç ile Atalay Babacan da sarı-kırmızılılara veda etti. Yunus Akgün Leicester City'e, Yusuf Demir ise Basel'e kiralandı. Berkan Kutlu ise Genoa'ya gitmişti.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ LİSTESİ

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angeliño, Davinson Sánchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Mateus Tetê, Hakim Ziyech, Sérgio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cédric Bakambu.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ

20 Eylül - 19.45Galatasaray - Copenhagen (RAMS Park)

3 Ekim - 22.00Manchester United - Galatasaray (Old Trafford)

24 Ekim - 19.45Galatasaray - Bayern Münih (RAMS Park)

8 Kasım - 23.00Bayern Münih - Galatasaray (Allianz Arena)

29 Kasım - 20.45Galatasaray - Manchester United (RAMS Park)

12 Aralık - 23.00Copenhagen - Galatasaray (Parken)

EMİN BAYRAM KİRALANDI!

Belçika'ya giden 20 yaşındaki stoper sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1 yıllık kiralık olarak resmi sözleşmeyi imzalayacak. Genç oyuncuya Stoke City de talip olmuş ancak Sarı-Kırmızılı yönetim bu transfere izin vermemişti.

Emin Bayram'ın Westerlo ile yapılan 1 yıllık kiralık sözleşmesinde zorunlu oynama maddesi de bulunuyor.

BİR AYRILIK DAHA VAR!

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi listesi dışında kalan Leo Dubois'le yolları ayırmaya hazırlanıyor. Oyuncunun temsilcisi yarın İstanbul'a gelerek Sarı-Kırmızılı takımın yöneticileri ile görüşme gerçekleştirecek. Fransız sağ bekle yolların ayrılması bekleniyor. Leo Dubois'le Süper Lig ekiplerinden Başakşehir ve Pendikspor'un ilgilendiği iddia edildi. Deneyimli oyuncunun Arabistan'a transfer olabileceği de konuşuluyor.

Haberin Devamı

2.5 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Leo Dubois geçen sezon başında Lyon'dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti. Fransa'da Nantes alt yapısında futbola başlayan 28 yaşındaki futbolcu 2018 yılında Lyon'a transfer olmuştu. Dubois bir dönem performansıyla Fransa Milli Takımı'na kadar yükselmişti. Fransız sağ bek 13 kez Fransa A Milli Takım forması giydi.