Futbol Okan Buruk: Ringde görülecek yumruk vardı
Paylaş
Okan Buruk: Ringde görülecek yumruk vardı

Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, ilk yarıdaki bir pozisyonla ilgili “Ceza sahası içinde bir yumruk vardı ama penaltı demeyeceğim bile çünkü boks ringlerinde olabilecek bir yumruktu” dedi.

Galatasaray, Okan Buruk’un teknik direktörlüğünde ezeli rakibi Fenerbahçe’ye yine kaybetmedi. Daha önceki 2 maçı kazanan Buruk, Kadıköy’den bu kez 1 puan kopardı. Aslan’ın hocası, maç sonunda hakem kararına isyan edip şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Az pozisyonlu geçti. Rakibimiz çok bekledi. Topu bize bıraktı. Daha fazla pozisyona girebilirdik. İlk yarıda çok net bir penaltı pozisyonu vardı demeyeceğim. İlk yarıda bir yumruk vardı çünkü, boks ringlerinde olabilecek bir yumruktu. Yayıncı kuruluşu da eleştireceğim. Bu görüntüyü net olarak çekememek sizin de düşüneceğiniz bir şey! İnsanlar pozisyonu net göremedi. Boey’e yumruk atılıyor Sacha ve yumruğu atan aynı kartı görüyor. Komik oluyor! Süper Kupa’nın planlaması çok saçma. Üst üste iki derbi çok saçma.”

ICARDİ’DE KIRIK İDDİASI

Buruk’un isyan ettiği pozisyon Djiku’yla Icardi arasındaki mücadeleydi. Galatasaray’ın hocası, ilk devrede yaşanan pozisyonun ekranlara yansımadığını ifade edip penaltı olduğunu iddia etti. İkinci devrede ise Icardi, direğe çarpıp şanssızlık yaşadı. Tangocunun yüzünde morluk oluşurken elmacık kemiğinde kırık olduğu ileri sürüldü.

Haberin Devamı

HAYATIMDAKİ EN İYİ ATMOSFER

Kerem Demirbay, derbiden çok etkilendiğini söyledi. Gurbetçi futbolcu, “Maçı kazanmak istiyorduk ama olmadı. 1-2 tane iyi şans yakaladık. Sonunu getiremedik. Atmosfer kesinlikle kariyerimin en iyisiydi. En güçlü ambiyansı yaşadım” ifadesini kullandı.

DEV HOPARLÖRLE ÖNLEM

Ülker Stadı’nda Galatasaray taraftarların yer aldığı tribünün önündeki dev hoparlörler dikkat çekti. Fenerbahçe yönetiminin sarı-kırmızılıların yükses sesle yapacağı desteği önlemek için böyle bir yöntemi tercih ettiği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar ise bu duruma tepki gösterdi.