Futbol Okan Buruk'tan şaşırtan Ndombele kararı!
Paylaş
Okan Buruk'tan şaşırtan Ndombele kararı!

Konyaspor maçına hazırlanan Galatasaray’da eksiklerin çokluğu can sıkıyor. Boey ve Torreira cezalı, Bakambu ve Ziyech Afrika Kupası’nda, Oliveira sakat, Sanchez ve Kerem Aktürkoğlu’nun da pazar günü riske edilmeme ihtimali var. Okan Buruk ise bir çözüm arayışında.

Trendyol Süper Lig’de pazar akşamı Konyaspor’u konuk edecek olan Galatasaray’da, eksik oyuncuların çokluğu teknik heyetin canını bir hayli sıkmış durumda. Sarı-Kırmızılı ekipte özellikle Torreira ve Boey’nin sarı kart cezalısı olması, ilk 11’de ciddi değişiklikler yapılmasına yol açacak.

Haberin Devamı

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Konyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas ve koşu çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

NDOMBELE 11’E!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Boey’nin yokluğunda ilk etapta sağ bekte Kaan’ı, orta sahada ise Torreira’nın yokluğunda Ndombele’yi kullanmayı düşünüyor. Burun ameliyatı olan, ancak takımla çalışmalara katılan Kerem Aktürkoğlu’nun riske edilmemesi halinde sol kanatta yine Zaha görev yapabilir. Bakambu ile Afrika Kupası’na giden Ziyech’in yerine ise sağ kanat Tete’ye emanet olacak.

Haberin Devamı

SANCHEZ RİSKE EDİLMEYEBİLİR

Öte yandan sakatlığını atlatan Davinson Sanchez de Konya karşısında riske edilmeyebilir. Bu durumda göbekte yine Abdülkerim - Nelsson ikilisi görev yapacak. Sol bekte büyük ihtimalle Barış forma giyecek. Orta sahada Oliveira’nın sakatlığı sürüyor ve Ndombele’nin partneri Kerem Demirbay olacak. Kalede Muslera, forvet arkasında da formsuzluğuna rağmen Mertens’in şans bulması bekleniyor. Okan hoca, bugünkü antrenmanda taktik denemeler yapmaya devam edecek. İlk 11’le ilgili son kararın ise yarın akşamki idmanda verileceği öğrenildi.