Futbol Okan Buruk'tan yerli oyuncular için yeni plan
Paylaş
Okan Buruk'tan yerli oyuncular için yeni plan

Galatasaray'da Okan Buruk, ay-yıldızlı ekipte bazı sorunlar yaşayan oyuncular için özel mesai harcayacak.

Cim-Bom’da A Milli Takım’daki oyuncuların moralsizliği teknik kadroyu harekete geçirdi. Okan Buruk, ay-yıldızlı ekipte bazı sorunlar yaşayan oyuncular için özel mesai harcayacak.

Haberin Devamı

Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan ve Ermenistan maçı öncesinde dua ettiği gerekçesiyle sosyal medyada bir kesim tarafından linç edilen Kerem Aktürkoğlu’nun yanı sıra aynı müsabakada süre alamayan ve eşinin doğum yapacak olması yüzünden kadrodan ayrılan Abdülkerim Bardakcı’ya yakın ilgi gösterilecek. Okan Buruk kamptan moralsiz ayrılan iki futbolcuyla yakından ilgilenecek.Yine Ermenistan maçında forvette maça başlayan ama performansı nedeniyle ağır şekilde eleştirilen Barış Alper Yılmaz ile kadroya alınmayan Kazımcan’a da psikolojik destek verilecek. Halil, Barış Alper ve Kazımcan çarşamba günü Florya’ya dönecek.

Oyuncuların fiziksel olarak hazırlanmaları dışında psikolojik açıdan da kendilerini iyi hissetmelerinin önemine dikkat çeken Okan Buruk’un bu futbolcularla özel bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi.

Haberin Devamı

2009'LU ARDA İDMANDA

Cim-Bom, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında cumartesi günü evinde Samsunspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılılar ısınma hareketleri ve pas programından sonra çift kale maç oynadı. 2009 doğumlu altyapı futbolcusu Ada Yüzgeç dün A takımla idmana çıktı. Ada, geçen sezon U14 Gelişim Ligi’nde 36 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti