Futbol Onuachu gol demek
Paylaş
Onuachu gol demek

Trabzonspor’un kadrosuna kattığı 2.01 boyundaki dev forvet, kariyerinde 339 maçta 164 gol-34 asist üretti. 29 yaşındaki Nijeryalı futbolcunun kaleyi bulan her 3 şutundan 1’i gol oluyor.

Trabzonspor’un yeni transferi Paul Onuachu, tam bir skor makinesi. 2.01 boyundaki dev forvet, kariyerinde çıktığı 339 maçta 164 gol atarken 34 de asist üretti. Southampton’ın 18 milyon euro bonservisle Genk’ten kadrosuna kattığı 29 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, yüzde 54 isabetle şut çekiyor. Onuachu’nun hedefi bulan her 3 şutundan 1’i gol oluyor. Güçlü fiziği ile dikkat çeken yıldız oyuncu, ikili mücadelelerde kolay kolay yıkılmıyor. Yüksek hava hakimiyeti ile rakip defansın korkulu rüyası olan Onuachu’nun en büyük zaafı ise erken yorulup çoğu maçı tamamlayamaması.

Haberin Devamı

FIRTINA BOY ATTI

Fırtına’nın kadrosuna kattığı isimler uzun boyları ile dikkat çekiyor. Onuachu, Mendy, Baniya, Onuralp, Benkovic ve Fernandez’in boyları 1.90 ve üstü. Bordo- Mavililer, bu transferlerle teknik direktör Bjelica’nın istediği fizik gücü yüksek bir kadro oluşturdu.