Futbol Polonya Arjantin maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Arjantin Polonya maçı saat kaçta? Messi'nin kader maçı!
Paylaş
Polonya Arjantin maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Arjantin Polonya maçı saat kaçta? Messi'nin kader maçı!

Dünya Kupası C Grubu 3. ve son maçında Messili Arjantin, Polonya ile son 16 turu için yarışacak. Grupta lider konumunda bulunan Polonya ile ikinci sıradaki Arjantin mücadelesi Türk futbolseverler tarafından da yakından takip edilecek. Peki Polonya Arjantin maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Arjantin Polonya maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde…

Bir tarafta Messili Arjantin, diğer tarafta gol profesörü Lewandowski, Dünya Kupası’nda bir üst tur için yarışacak. Suudi Arabistan ve Meksika’nın da yarıştığı C Grubunda 1 galibiyet ve 1 de beraberlik alan Polonya, 4 puanla lider konumunda yer alırken, 1 galibiyet ve 1 de mağlubiyet alan Arjantin ise 3 puanla 2. sırada bulunuyor. Heyecan seviyesi bir hayli yüksek olacak Polonya-Arjantin mücadelesi TRT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

POLONYA-ARJANTİN MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI İZLENECEK? 

974 Stadı'nda oynanacak Polonya ile Arjantin mücadelesi, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bu akşam saat 22.00'de başlayacak mücadelede Hollandalı hakem Danny Makkelie düdük çalacak.

POLONYA VE ARJANTİN’İN MUHTEMEL 11’LERİ

Polonya: Szczesny, Cash, Glik, Kiwior, Bereszynski, Zielinski, Bielik, Krychowiak, Frankowski, Milik, Lewandowski

Arjantin: Martinez, Molina, Otamendi, Lisandro, Tagliafico, Fernandez, Paredes, De Paul, Di Maria, Messi, Lautaro

ARJANTİN 'YA TAMAM YA DEVAM' DİYECEK

C Grubunda Polonya ve Arjantin’in dışında aynı saatte ilk maçta Arjantin karşısında galip gelerek turnuvaya sürpriz bir başlangıç yapan Suudi Arabistan ile Meksika karşı karşıya gelecek. Suudilerin Meksika'yı yenmesi halinde Arjantin'in de gruptan çıkmak için mutlak 3 puana ihtiyacı olacak.

Haberin Devamı

Olası bir puan kaybında ise Lionel Messili Arjantin'in Dünya Kupası'na grup aşamasında veda etme ihtimali bulunuyor.

C GRUBU PUAN DURUMU

C Grubunda Meksika ile 0-0 berabere kalan Polonya, Suudi Arabistan karşısında 2-0'lık skorla galip gelerek 4 puanda liderlik koltuğunda oturuyor.

İlk maçta Suudi Arabistan'a 2-1 yenilen Arjantin ise Meksika karşısında 2-0 galip ayrılarak 3 puanla 2. sırada yer alıyor.

Arjantin'i 1-0'dan 2-1 yenerek Dünya Kupası'nda büyük bir sürprize imza atan Suudi Arabistan ise Polonya'ya 2-0 yenilirken, 3 puanla 3. sırada bulunurken, Polonya ile golsüz eşitlikle ayrılan Meksika ise 1 puanla grup sonuncusu…