Futbol REAL MADRİD MANCHESTER UNİTED MAÇI HANGİ KANALDA? Madrid ManU maçı ne zaman, saat kaçta? Arda Güler oynayacak mı?
Paylaş
REAL MADRİD MANCHESTER UNİTED MAÇI HANGİ KANALDA? Madrid ManU maçı ne zaman, saat kaçta? Arda Güler oynayacak mı?

Real Madrid ile Manchester United, hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Türk futbolseverlerin de yakından takip edeceği maçta akıllardaki tek soru: Arda Güler oynayacak mı? Geçtiğimiz günlerde yaptığı antrenmanda sakatlanan Arda Güler’in Manchester United maçında oynayıp oynamayacağı bilinmiyor. Ancak teknik direktör Carlo Angelotti’nin Arda Güler’i riske atmayacağı söyleniyor. Yine de Real Madrid Manchester United maçı büyük merak içinde beklenecek. Peki Real Madrid Manchester United maçı hangi kanalda? Madrid ManU maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

Yeni sezon hazırlıklarına ABD'de devam eden Real Madrid ile Manchester United, bu gece Houston'daki NGR Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev maç öncesi en çok merak edilen sorulardan biri de sezon başında 20 milyon Euro + bonuslar karşılığında Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in kadroda olup olmayacağı… İspanya’nın en yüksek tirajlı gazetesi Marca, Arda Güler’in son durumu ile ilgili bilgi verdi. Öte yandan Real Madrid’in Manchester United ile oynayacağı maçta İspanyol devinin 11’i şekillenirken, maçın saati ve kanalı da belli oldu...

Haberin Devamı

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Marca gazetesinin haberine göre, Arda Güler'in sağ bacağındaki sakatlık nedeniyle Manchester United maçında da riske edilmeyeceğini rapor etti.

REAL MADRID MANCHESTER UNITED MAÇI HANGİ KANALDA?

Real Madrid ile Manchester United arasında 26 Temmuz Çarşamba’yı 27 Temmuz Perşembe’ye bağlayan gece oynanacak mücadele S-Sport Plus'tan TSİ 03:00’te canlı yayınlanacak.

REAL MADRID'İN MUHTEMEL İLK 11'i

Courtois; Militao, Carvajal, Alaba; Rudiger, Valverde, Kroos; Bellingham; Modric; Vinicius, Joselu

MANCHESTER UNITED'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

Onana; Varane, Dalot, Shaw; Martinez, Mount; Casemiro, Fernandes, Antony, Rashford, Sancho