Futbol Real Madrid'de deprem! 3 futbolcu çocuk istismarından gözaltında
Paylaş
Real Madrid'de deprem! 3 futbolcu çocuk istismarından gözaltında

Real Madrid'in 3 genç oyuncusu, çocuk istismarı şüphesiyle İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları'nda gözaltına alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan eflatun-beyazlılar, "Bir Castilla oyuncusu ve üç Real Madrid C oyuncusu, WhatsApp'ta özel bir videonun yayıldığı iddiasıyla ilgili bir şikayet üzerine ifade verdi. Kulüp, gerçekler hakkında detaylı bilgiye sahip olduğunda uygun önlemleri alacaktır" dedi.

Real Madrid'in 3 oyuncusu, çocuk istismarı şüphesiyle gözaltına alındı. Konuyla ilgili İspanyol devinden açıklama geldi.

Haberin Devamı

La Liga devi Real Madrid'de flaş bir gelişme yaşandı. İspanya basını, Real Madrid'in 3 oyuncusunun, çocuk istismarı şüphesiyle gözaltına alındığını duyurdu.

GENÇ TAKIM OYUNCULARI

El Confidencial'in haberine göre; tutuklananların altyapı akademisinden, yedek takımdan ve üçüncü takımdan üç oyuncu olduğunu ve davanın reşit olmayan kurbanın annesi tarafından 6 Eylül'de Kanarya Adaları'nda yapılan bir polis şikayetinden kaynaklandığı yazıldı.

REAL MADRID'DEN AÇIKLAMA

"Bir Castilla oyuncusu ve üç Real Madrid C oyuncusu, WhatsApp'ta özel bir videonun yayıldığı iddiasıyla ilgili bir şikayet üzerine ifade verdi. Kulüp, gerçekler hakkında detaylı bilgiye sahip olduğunda, uygun önlemleri alacaktır."