Futbol Real Madrid'den Arda Güler kararı!
Paylaş
Real Madrid'den Arda Güler kararı!

Los Galacticos'un sezon başında Fenerbahçe'den 20+10 milyon Euro'ya transfer ettiği milli futbolcumuz şanssız bir sakatlık yaşamıştı. Bu süreçte takımından uzak kalan, Real Betis başta olmak üzere birkaç takımdan kiralama teklifleri alan Arda Güler'in geleceği merak ediliyordu. Real Madrid, 18 yaşındaki oyuncu için verdiği kararı yaptığı hamleyle gösterdi.

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla birçok dünya devinin dikkatini çeken Arda Güler, yaz transfer dönemine damga vurmuştu. Barcelona ile anlaşmasına kesin gözle bakılırken genç yıldız son anda Real Madrid'e imza atarak herkesi şaşırtmıştı. İspanyol ekibi, Sarı-Lacivertliler'e bu transfer için 20+10 milyon Euro bonservis bedeli ödemiş ve 18 yaşındaki yıldız da Real Madrid ile 6 yıllık bir sözleşmeye imza atmıştı.

Haberin Devamı

İSPANYA'DA AMELİYAT OLDU

Antrenmanlara fırtına gibi başlayan Arda Güler, başta teknik direktör Carlo Ancelotti olmak üzere izleyen herkesi büyülemişti. Takımı ile ABD kampına giden 18 yaşındaki yıldız futbolcu burada büyük bir şanssızlık yaşamış ve sakatlanınca İspanya'ya dönerek ameliyat olmuştu.

'YETENEKLERİ ÇOK ÖZEL'

Takım kaptanı Luka Modric de milli futbolcumuza övgü dolu sözlerle moral vermişti. Hırvat süperstar, "Arda ekstra bir yeteneğe sahip. Sakatlanmadan önce idmanlarda bunu net bir şekilde görebiliyordunuz. Futbolu spektaküler olacak. Top ayağındayken sahip olduğu yetenekler çok özel. Ayrıca saha içindeki hünerlerinin dışında çok iyi, alçak gönüllü mütevazı ve her zaman öğrenmeye istekli bir kişi” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

BETİS'İN TEKLİFİ KABUL EDİLMEDİ

Arda daha Los Galacticos'la maça çıkmadan, sakatlanmasına rağmen teklif de almıştı. İspanyol ekibi Real Betis'in kiralamak istediği genç oyuncu için Eflatun-Beyazlılar'dan ret yanıtı gelmişti. Ancelotti, yıldız oyuncumuzdan faydalanmayı hedefliyor, o nedenle de ayrılığa izin vermemişti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNDA!

Bu durumun en büyük kanıtlarından biri de bugün ortaya çıktı. Arda Güler, Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'ne verdiği listede yer aldı. 18 yaşındaki futbolcu, ay sonunda yeşil sahalara dönmeyi ve formasına kavuşmayı hedefliyor.