Futbol Riva'da kritik gün yarın! Stefan Kuntz’un yerine önerilecek iki isim
Paylaş
Riva'da kritik gün yarın! Stefan Kuntz’un yerine önerilecek iki isim

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu A Milli Takım’daki yeni dönem için toplanıyor. Yönetimin Büyüekşi’ye Kuntz’un yerine yeni hoca olarak Vincenzo Montella ve Abdullah Avcı isimlerini önereceği öğrenildi. Toplantı sonrası nihai karar verilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu, yarın Başkan Mehmet Büyükekşi’nin yönetiminde A Milli Takım’daki hoca konusunu masaya yatıracak. Riva’da yapılacak toplantıda coğunluk Stefan Kuntz’un gönderilmesi yönünde Büyüekşi’ye öneride bulunacak. A Milli Takım için iki teknik adamın ön planda olduğu öğrenildi. Daha önce prensipte anlaşmaya varılan Abdullah Avcı ile İtalyan teknik adam Vincenzo Montella isimleri Başkan Büyükekşi’ye sunulacak. Toplantının ardından Büyükekşi, yeni teknik adamı belirleyecek. Yarın akşam saatlerinden TFF’den resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

KUNTZ TOPLANTIYA DAVET EDİLDİ

TFF, 2024 Haziran’a kadar sözleşmesi olan Stefan Kuntz ile ilgili açıklama yaptı. Kuntz ile ilgili haberler üzerine açıklama yapan TFF, “A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva’ya resmi olarak davet etmiştir” ifadelerine yer verildi.