Futbol Sacha Boey'dan transfer itirafı! 'Beni anlayacaklarını düşünüyorum'
Paylaş
Sacha Boey'dan transfer itirafı! 'Beni anlayacaklarını düşünüyorum'

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey, şampiyonluğun ardından ilk kez konuştu. Boey geçtiğimiz günlerde sakatlığının ardından Fransa U21 Milli Takımı kadrosundan çıkarılmıştı. Genç oyuncu, önemli açıklamalar yaptı.

 

Galatasaray forması giyen Sacha Boey, So Foot'a konuştu. Sarı kırmızılı forma ile oynamayı, taraftarları, kazanılan şampiyonluğu ve gelecek planlarını anlatatan Boey, dikkat çekici ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

"ÇOK ŞANSLIYIM"

Galatasaray çok büyük bir kulüp. Bizim stadımızda oynadıktan sonra dünyanın herhangi bir stadında rahatlıkla oynayabilirsiniz. İnanılmaz bir atmosfer var. Hayatımda ilk kez bu kadar çok sevgi gördüm. Bu zevki başka yerde bulamazsınız. Ben burada olduğum için çok şanslı hissediyorum.

"HEDEFİM İNGİLTERE"

Ben Galatasaray’ın futbolcusuyum ama daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve saygı duyacaklarını düşünüyorum. Sadece bir kariyeriniz var ve hayallerinizin peşinden gitmelisiniz. Arsenal'in ilgisi gurur verici ve Premier Lig benim hedeflediğim bir lig. Neler olacağını göreceğiz.

"ICARDI PSG'DE OYNAYABİLİR"

Mauro Icardi burada bir yıldız. Taraftarlar onun için saçını boyuyor. Her golde 55 bin kişi tarafından söylenen kendi şarkısı var. Çok güçlü. Hızlı değil ama inanılmaz bir top hakimiyeti ve bitiriciliği var. Bence Galatasaray'da kalmak zorunda olsa bile Paris'te oynamak için hala bir şansı var. Eğer saha dışı şeylere değil de kariyerine odaklanırsa, o bir fenomen olur.

Haberin Devamı

"MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK İSTERDİM"

Çok iyi bir sezon geçirdikten sonra sakatlanmak benim için hayal kırıklığı oldu. Milli takımda oynamak büyük bir deneyim olurdu. Son iki lig maçını oynarken de bileğimde problem vardı ama şampiyonluğu kazanmak zorundaydık. Milli takım doktoru sakatlığımın kalıcı olmaması ve tamamen geçmesi için mutlaka dinlenmem gerektiğini söyledi.

"FENERBAHÇE HEP PEŞİMİZDEYDİ"

Fenerbahçe, üst üste 14 galibiyet aldığımız dönemde bile peşimizdeydi. Nefeslerini hep ensemizde hissettik. Artık çıldırıyordum. Neyse ki derbilerde fark yarattık