Futbol Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi yarı final maçları hangi kanalda? Real Madrid - Manchester City ve Milan - Inter maçları ne zaman?
Paylaş
Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi yarı final maçları hangi kanalda? Real Madrid - Manchester City ve Milan - Inter maçları ne zaman?

Şampiyonlar Ligi maçlarının şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Avrupa’nın futbol bazında 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde artık sona yaklaşılıyor. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak dev final öncesi Real Madrid - Manchester City ve Milan – Inter yarı finalde ilk maçlarına çıkacak. Peki Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda? Real Madrid - Manchester City ve Milan - Inter maçları ne zaman? İşte detaylar…

İstanbul, bu yıl Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapıyor, dünyadan ve Türkiye’den futbolseverler de bu büyük organizasyonu yakından takip ediyor. Normal şartlarda şifreli yayınlanan Şampiyonlar Ligi maçları ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Futbolseverler de, “Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda? Real Madrid - Manchester City ve Milan - Inter maçları ne zaman?” sorularına yanıt aramaya başladı.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI ŞİFRESİZ Mİ?

Real Madrid – Manchester City ve Milan – Inter arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçları şifresiz ve canlı yayınlanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI HANGİ KANALDA?

Normal şifreli yayınlanan Şampiyonlar Ligi maçları TV8,5 ekranlarında yayınlanacak.

REAL MADRİD - MANCHESTER CİTY VE MİLAN - INTER MAÇLARI NE ZAMAN?

Bu kupayı en fazla müzesine götürme başarısı elde eden Real Madrid ile Manchester City arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı 9 Mayıs 2023 Salı günü saat 22:00'de TV8,5 ekranlarında yayınlanacak.

Milan ile Inter'in oynayacağı dev mücadele ise 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 22:00'de TV8,5 ekranlarında şifresiz canlı yayınlanacak. İki İtalyan devi San Siro Stadı’nda kozlarını paylaşacak.