Futbol Şampiyonluk Aslan'ın ağzında! Üç büyüklerin şampiyonluk şansı ne?
Paylaş
Şampiyonluk Aslan'ın ağzında! Üç büyüklerin şampiyonluk şansı ne?

Galatasaray önceki gün Beşiktaş'a 3-1 yenilince ligin zirvesinde şampiyonluk hesapları yeniden yapılmaya başlandı. Puan farkı 3'e indi. Fenerbahçe, Galatasaray'ın ensesine geldi. Beşiktaş için de şampiyonluk ümitleri yeniden filizlendi.

Galatasaray

Haberin Devamı

Galatasaray, kalan 6 maçtan birinde (Hatayspor) hükmen galip sayılacak. Sarı-Kırmızılılar, son haftaki Fener maçına 4 puan önde çıkarsa sonuca bakılmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek. Puanların eşitliğinde ilk maçı 3-0 kazanan Cimbom, iki farkla yenilse bile yine şampiyon olacak.

Fenerbahçe

6 maçı kalan Fenerbahçe 2 karşılaşmada (Hatayspor, Gaziantep) hükmen galip sayılacak. Sarı-Lacivertliler NEF Stadı'na 1 ya da 2 puan geride giderse kazanmak zorunda. Rakibinden 3 puan geride derbiye çıkarsa Galatasaray'ı en az 4 farklı yenmesi ya da 3 farklı yenip genel averajda üstün olması gerekecek.

Beşiktaş

1 maçı BAY geçecek olan Beşiktaş, dezavantajlı. Kalan 5 maçından birinde hükmen (Gaziantep) kazanacak. Beşiktaş, şampiyon olmak için tüm maçlarını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Üç takımın puan eşitliğinde ise üçlü averajda önde olan Beşiktaş, şampiyon olacak.

Haberin Devamı