Futbol Şansal Büyüka yeni yayıncıyı açıkladı: Bugün-yarın açıklanır!
Paylaş
Şansal Büyüka yeni yayıncıyı açıkladı: Bugün-yarın açıklanır!

Milliyet Gazetesinin duayen yazarı Şansal Büyüka, Süper Lig'in yeni yayıncısını duyurdu. Büyüka "Bugün-yarın açıklanır." dedi ve yayın bedelini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Milliyet Gazetesinin duayen yazarı Şansal Büyüka, yeni dönemde Süper Lig yayın haklarının hangi kurumda olacağını duyurdu. Büyüka, "Karar bugün-yarın açıklanır. Ancak bir önceki dönemde 350 milyon dolar olan yayın bedeli, bu defa yaklaşık 150 milyon dolar civarında olacak" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Büyüka, "Türk futbolunda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kulüpler başta, başkanlar ve yönetimler başta, herkes acı gerçeklerle yüzleşmeye hazır olsun. Yazık; yolun sonu görünüyor.
Türkiye’de kulüpler için, deniz bitti, kara göründü. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hatta her şey çok daha güzel olmayacak. Kulüpler başta, başkanlar ve yönetimler başta, herkes acı gerçeklerle yüzleşmeye hazır olsun... Neden, sıralayayım...Türkiye’de kulüpler için, “Deniz bitti, kara göründü.” Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hatta her şey çok daha güzel olmayacak" dedi.