Futbol Serdar Saatçı'dan topun ağzındaki Ismael'e gönderme
Paylaş
Serdar Saatçı'dan topun ağzındaki Ismael'e gönderme

Beşiktaş'ta sezon başı Valerien Ismael ile takışıp kadro dışı kalan ve ardından Braga'ya transfer olan Serdar Saatçı, dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Genç oyuncu, Ismael ile yaşadığı olaydan sonra altyapısından yetiştiği Beşiktaş'a veda etmek zorunda kalmıştı.

 

Beşiktaş'ta sezon başı Valerien Ismael ile 19 yaşındaki stoper Serdar Saatçı arasında gerilim yükselmişti. Bir hazırlık maçında oyuna alındıktan 12 dakika sonra Ismael tarafından oyundan çıkarılan Serdar Saatçı, hocasına tepki göstermişti.

Haberin Devamı

Fransız hocanın ise isteklerini yerine getirmediği gerekçesiyle Saatçı'yı oyundan aldığı öğrenilmişti.

Saatçı, Ismael'e olan tepkisi sonrası süresiz kadro dışı kaldı. Her ne kadar Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşüp özür dilese de,

Serdar bir daha Ismael'in gözüne giremedi ve takımdan ayrıldı. Braga'ya transfer olan Serdar aylar sonra konuya dair paylaşım yaptı. Beşiktaş'ta kötü gidişe dur diyemeyen ve kovulmanın eşiğinde olan Valerien Ismael'e bir darbe de Serdar'dan geldi.

Genç oyuncu, Ismael'in kovulacağı haberlerinin çıkmasının ardından isim vermeden yaptığı paylaşımda, Hz. Muhammed'in "İncittiğiniz gönlün, kırdığınız kalbin bedduasından korkun" vecizesine yer verdi.