Futbol Sıra geldi Kopenhag'a
Paylaş
Sıra geldi Kopenhag'a

Adana Demir engelini aşan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’ndeki tarihi sınava rotayı çevirdi. Cim Bom’da birliktelik ve moraller üst seviyede; Kopenhag galibiyetine inanç tam.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde salı günü oynanacak tarihi Kopenhag maçına kilitlendi. Evinde Adana Demirspor’u 3-1’lik skorla deviren Aslan’da yönetiminden, teknik heyetine ve futbolcusuna kadar moraller üst seviyede. Danimarka’da galip geleceğine yürekten inanan Cim Bom’da teknik direktör Okan Buruk, Türk futbolu adına tarihi bir sınav vereceklerini söyledi. Buruk, “Camiamız adına çok önemli bir maça çıkacağız. Kazanmak istiyoruz elbette. İstediğimiz sonucu aldığımızda ülkemize de katkımız olacak. Bu durum galibiyetin değerini ikiye katlıyor. Taraftarımız bize inanmaya devam etsin. Kazanmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GÖZLER GÜNAY’DA

Muslera’nın cezalı duruma düşmesinden dolayı Sivasspor karşısında Galatasaray’ın kalesini Günay Güvenç koruyacak. Teknik direktör Okan Buruk’la görüşme yapan Günay’ın göreve hazır olduğunu ilettiği öğrenildi. Deneyimli eldiven, Kopenhag maçı sonrası çalışmalarına hız verecek.

KUPA VARSA SAHİBİ BİZİZ

Galatasaray’in ikinci başkanı Metin Öztürk, Radyospor’a konuştu. Öztürk, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçıyla ilgili “Ortada bir kupa varsa Galatasaray aday değildir, sahibidir” ifadesini kullanıp şunları söyledi: “Kopenhag maçı 400 milyon TL’lik bir maç. Umarım hem o parayı kasaya sokarız hem de Türkiye’yi daha fazla takımla temsil edecek bir sonuç alırız.”

FEDAKARLIĞA HAZIRIM

Haberin Devamı

Bayern Münih deplasmanında gol atan ve Adana Demir karşısında penaltı kazandıran Cedric Bakambu, her zaman göreve hazır olduğunu ifade etti. Bir taraftar tecrübeli golcüye “Küsmüyor” şeklinde yorum yaptı. Bakambu ise “Kardeşim, efsanevi kulüpte oynuyorum. Hocanın bana verdiği her dakikadan keyif almaya çalışıyorum. Takım için bütün fedakarlıkları yapmaya hazırım” cevabını verdi.

START VERİLDİ

Galatasaray, Danimarka’da oynayacağı Kopenhag karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, çift kale maçla sona erdi.