Futbol 'Sonuna dek gideceğiz'
Paylaş
'Sonuna dek gideceğiz'

Ali Koç, “Hakem Kemal Yılmaz’ın istifası, Fenerbahçe’ye karşı kurulan sistemin deşifresiydi. Kadir Sağlam, Koray Gençerler, Alper Ulusoy... Bu isimleri kafanıza kazıyın. Bunlardan kurtulmadan bu futbol kurtulmaz.” dedi.

Fenerbahçe’de olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısı dün yapıldı. Başkan Ali Koç, toplantıda özellikle hakemleri hedef alan açıklamalar yaptı. “Sonuna dek gideceğiz” ifadesini kullanan Koç, “Hakem Kemal Yılmaz’ın istifası, Fenerbahçe’ye karşı kurulan sistemin deşifresiydi. Kadir Sağlam, Koray Gençerler, Alper Ulusoy... Bu isimleri kafanıza kazıyın. Bunlardan kurtulmadan bu futbol kurtulmaz. Biz bu ‘İzmirli Hakem Grubu’ olayını UEFA’ya, IFAB’a şikayet edeceğiz. MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun karakteri zayıf, omurgasız.

Haberin Devamı

TİMUR’A DA YÜKLENDİ

Sayın Büyükekşi, temiz futbol için sesini yükseltenlere ceza mı vereceksiniz, bir şey olmamış gibi mi davranacaksınız yoksa dibine mi ineceksiniz? Artık sizi de niyet olarak sorgulamak zorundayız” dedi. Koç ayrıca Erden Timur’a yönelik, “Bir arkadaş var. Dürüstlüğün abidesi. Türkiye’de ondan dürüstü yok. Dedi ki elimizde belgeler var. E göster diyoruz. Yok, yok, yok!” ifadelerini kullandı.

KARTAL’I KİM SEVK ETTİ!

Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal’ın PFDK’ya sevk edilmesinin bardağı taşıran son damla olduğunu söyledi. Koç, “Soruyorum; hocamı kim PFDK’ya sevk etti? Danışman mı? TFF, danışmanlarla yönetiliyor. Danışman, TFF Başkanı’na sorarak mı sevk etti? Kim sevk etti? Bunun cevabını vermek zorundasınız. Bu söylemler sevk edilecek söylemler değil. Kime, ne mesaj vermeye çalışıyorsunuz?” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı