Futbol Türkiye İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Diyarbakır’daki Türkiye İskoçya hazırlık maçı biletleri ne kadar?
Paylaş
Türkiye İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Diyarbakır’daki Türkiye İskoçya hazırlık maçı biletleri ne kadar?

Türkiye İskoçya maçı için futbol severlerin heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2024) elemelerini hazırlıkları kapsamında A Milli Futbol Takımı İskoçya ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise Diyarbakır Stadyumu’nda gerçekleşecek. Peki, Türkiye İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Diyarbakır’daki Türkiye İskoçya hazırlık maçı biletleri ne kadar? İşte detaylar…

Diyarbakır’daki Türkiye İskoçya hazırlık maçı biletleri 9 Kasım itibariyle satışa çıkmıştı. Futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın biletleri günler öncesinden tükenirken, karşılaşmayı televizyon ekranlarından takip etmeyi planlayan pek çok kişi Türkiye İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? araştırması yapmaya başladı…

Haberin Devamı

TÜRKİYE İSKOÇYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri kapsamında gerçekleşecek Türkiye İskoçya maçı 16 Kasım Çarşamba akşamı saat 21.00’de başlayacak.

Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak maç TRT1 ekranlarından naklen yayımlanacak.

Kosova Futbol Federasyonundan Visar Kastrati’nin yöneteceği Türkiye İskoçya maçında Kastrati'nin yardımcılıklarını Edmond Zeqiri ve Granit Hyseni yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

DİYARBAKIR’DAKİ TÜRKİYE İSKOÇYA HAZIRLIK MAÇI BİLETLERİ NE KADAR?

Türkiye İskoçya maçı bilet fiyatları; 1. Kategori 50 TL, 2. Kategori 30 TL olarak belirlendi. 9 Kasım’da satışa çıkan maç biletleri günler öncesinden tükendi.

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI GAZİANTEP'TE

A Milli Futbol Takımı, ikinci hazırlık maçında 19 Kasım Cumartesi günü Gaziantep'te Çekya ile karşılaşacak.