Futbol Türkiye Kupası finali ile sezon sona eriyor! Jesus ve Belözoğlu'nun muhtemel 11'leri
Paylaş
Türkiye Kupası finali ile sezon sona eriyor! Jesus ve Belözoğlu'nun muhtemel 11'leri

Ziraat Türkiye Kupası final maçı bu akşam saat 20.45’te oynanacak. Hakem Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği final, ligde hedeflerine ulaşamayan iki takım için teselli niteliği taşıyor. Kazanan ekip, Süper Kupa’da G.Saray’la karşılaşacak.  

 

Futbolda 61. Ziraat Türkiye Kupası, bu akşam İzmir’de yapılacak final maçıyla sahibini bulacak. Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı, hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Final maçı ATV’den yayınlanacak.

Haberin Devamı

iKi TAKIMDA DA ÖNEMLi EKSiKLER VAR

Fenerbahçe’de, düğünleri olduğu için özel izin alan Crespo ve King’in yanı sıra, geçirdikleri ameliyatlar sonrası rehabilitasyon aşamaları süren Lincoln Henrique ve Altay Bayındır forma giyemeyecek. Başakşehir’de de sakatlıkları bulunan Mahmut Tekdemir, Sysz, Okaka ve Efe Arda oynamayacak.

ADANA DEMİR’İN DE GÖZÜ BU MAÇTA

İki takımın bu sezon ligde oynadığı iki karşılaşmayı Fenerbahçe 1-0 ve 2-1’lik skorlarla kazandı. Ligi 5. bitiren Başakşehir, bugünkü maçtan galip ayrılıp, Türkiye Kupası’nı alır UEFA Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazanacak. Fenerbahçe kazanırsa, ligi 4. tamamlayan Adana Demirspor Konferans Ligi’ne gidecek. Kazanan takım aynı zamanda Süper Kupa’da Galatasaray’la karşılaşma hakkını elde edecek.

Haberin Devamı

MUHTEMEL 11'LER

Fenenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, Zajc, Kahveci, Arda, Valencia, Batshuayi

Başakşehir: Muhammed, Şener, Touba, Duarte, Lima, Biglia, Berkay, Deniz, Januzaj, Keny, Figueiredo