Futbol Ümraniye çiftliğe dönmüş
Paylaş
Ümraniye çiftliğe dönmüş

Burak Yılmaz, “Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık dikkati çekiyordu. Ülkesinden misafiri gelmiş yabancı oyuncumuz, o gün idmana çıkmayıp kafeteryada oturabiliyordu. İsteksiz, gönülsüz çalışanlar da vardı” diyerek yeni bir krizin fitilini ateşledi.

Gün geçmiyor ki Beşiktaş’ta yeni bir kriz yaşanmasın... Ortaya atılan son iddialar deyim yerindeyse “Yok artık” dedirtecek cinsten. İddiaların sahibi, geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden teknik sorumlu Burak Yılmaz. Deneyimli gazeteci Atilla Gökçe’ye konuşan Yılmaz, yaşananları tüm çıplaklığı ile anlattı. “Keşke takımın başına gelmeseydim” ifadesini kullanan Yılmaz’ın iddialarına kısaca göz atalım. Genç teknik adam, futbolcuların sorumluluk bilincinden uzak olduğunu şöyle anlattı: “Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık dikkati çekiyordu. Ülkesinden misafiri gelmiş yabancı oyuncumuz, o gün idmana çıkmayıp kafeteryada oturabiliyordu. İsteksiz, gönülsüz çalışanlar da vardı.”

Haberin Devamı

PİŞMAN DEĞİLİM!

Yılmaz, canlı yayında yaptığı ve büyük tepki çeken Bailly açıklamasını, “Anında tepki koymam hata olabilir. Ertesi gün de sorun giderildi. Barış sağlandı. Ama ben o günkü davranışımdan pişmanlık duymuyorum” sözleriyle değerlendirirken takımın başına Rıza Çalımbay’ın geçmesini de şu şekilde yorumladı: “Ben Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile konuşmayı tamamlayıp kulüpten ayrılırken 5 dakika içinde Rıza hocanın geldiğini öğrendim. Böyle tablolara da alışmak lazımmış, ben bilemedim.”

DÖRT AY SONRAKİ PARASINI İSTEDİ

Yılmaz’ın eleştirilerinden Aboubakar da nasibini aldı. Genç hoca, sakatlığını bahane edip idmana çıkmadığı öne sürülen Kamerunlu forvet için şunları söyledi: “Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum.”

Haberin Devamı

YILMAZ’A YALANLAMA

Beşiktaş, Burak Yılmaz’ın iddiasını yalanladı. Yapılan açıklamada, “Aboubakar’ın ileri vadeli ödemelerini talep ettiği yönündeki iddialar gerçekleri yansıtmamaktadır. Son 4 maçta forma giyememesinin tek nedeni sakatlığıdır” denildi.

TAKİPTEN ÇIKTILAR

Daha önce sosyal medya hesabından Beşiktaş’ı takip etmeyi bırakan ve Beşiktaş ile ilgili tüm fotoğraflarını silen Burak Yılmaz, kaptan Cenk Tosun ile de iletişimi kesti. İkili, sosyal medyada karşılıklı olarak birbirlerini takipten çıktı