Futbol Yen Adana Demir'i keyifle izle derbiyi
Paylaş
Yen Adana Demir'i keyifle izle derbiyi

Galatasaray, 15. haftanın açılış maçında Adana Demirspor’u ağırlayacak. Teknik direktör Okan Buruk, “En zor maçlarımızdan biri. Ancak kazanacak gücümüz var. 3 puanı alalım, Beşiktaş-Fenerbahçe arasındaki derbiyi de keyifle izleyelim” diyerek oyuncularını uyardı.

Haftaya Fenerbahçe’nin ardından averajla ikinci sırada giren Galatasaray, bugün Rams Park’ta Adana Demirspor’u ağırlıyor. Teknik direktör Kluivert ile yollarını ayıran, maça antrenör Serkan Damla ile çıkacak Adana Demirspor’da hedef kazanıp, ilk 5’ten aşağı düşmemek.

Haberin Devamı

Galatasaray’da ise hedef, kazanıp bir gün sonra Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi rahat rahat izlemek. Teknik direktör Okan Buruk da bu yönde oyuncularını uyardı. Buruk, “Adana Demirspor iyi futbol oynayan, güçlü bir takım. Maçı ciddiye alacağız, kazanıp lider olacağız, derbiyi keyifle izleyeceğiz” dedi.

DAVİNSON OYNAMAYACAK

İlk 14 hafatalar itibarıyla lig tarihinin en iyi başlangıcına imza atan Galatasaray’da sakatlığı süren Davinson Sanchez bugünkü maçta yok. Kolombiyalı stoper Manchester United ve Pendikspor maçlarında sahaya çıkamadı. Ağrıları olan Zaha, Abdülkerim ve Kaan Ayhan’ın durumları ise maç saatinde belli olacak.

DEMİRBAY STOPERE

Davinson Sanchez’in dışında stoperler Abdülkerim ve Kaan Ayhan’ın durumu da belirsiz. Abdülkerim ve Kaan maça yetişemezse bugün stoperde Nelsson’un partneri Kerem Demirbay olacak.

Haberin Devamı

ÜÇ OYUNCU SINIRDA

Galatasaray’da kaptan Muslera, Sacha Boey ve Sergio Oliveira sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Kart gören oyuncular 16. haftadaki Sivas maçında forma giyemeyecek.

DEMİRSPOR İLE 39. RANDEVU

Galatasaray ile Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’de 39. kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 38 karşılaşmada Galatasaray 20, Adana Demirspor 9 galibiyet aldı. 9 maç ise berabere sonuçlandı. Galatasaray’ın attığı 61 gole karşılık Adana Demirspor 31 gol buldu.