Spor İsyan sürüyor

İsyan sürüyor

Paylaş
İsyan sürüyor

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, 6 maçlık seyircisiz oynama cezasına olan tepkisi sürüyor. Hacıosmanoğlu, “TFF kurulları hiçbir zaman adaletli olmadı. Yaşananların cezası bellidir. Ceza abartılı, karar ise yanlıdır” diye konuştu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından 6 maç seyircisiz oynama cezası almalarıyla ilgili tepkisini dile getirmeye devam ediyor. Hacıosmanoğlu, TFF kurullarının hiçbir zaman adaletli olmadıklarını belirterek, verdikleri cezayla ne kadar yanlı bir tutum içinde olduklarını gösterdiklerini söyledi. Bir televizyon programına katılan Hacıosmanoğlu şunları söyledi: “Trabzon’da yaşanan olayların cezasının karşılığı bellidir. Bunların cezayı abartmaları ne kadar yanlı olduklarının bir göstergesi. Onların almış olduğu kararlara üzülmüyoruz. Trabzonspor’un gasp edilen hakları hâlâ onlarda duruyor. Bizim beklediğimiz 3-4 maç civarlarındaydı.”

'GÖZLERİNE BAKARAK SORACAĞIZ’

“Normalde onların vermiş olduğu cezalara hiçbir şekilde itiraz etmeyecektik ama bu kadar ağır bir ceza olunca ve önümüzdeki sezona sarkıyorsa demek ki, bir şeyleri dizayn ediyorlar. Onun için gerekli itirazları yapacağız. Duruşmalı isteyeceğiz ve onların gözlerine bakarak soracağız bu cezaların nasıl verildiğini ve nasıl onaylandığını kendilerinden dinleyeceğiz. Ayrıca bundan sonra taraftar grupları olmayacak. Bağımsız hareket eden tribünlerden herhangi bir olay yaşanmazken, kulüpten indirimli bilet alan ve Trabzonspor’un sahibi görünen taraftarların olduğu yerden olayların çıkması oldukça manidardır. Biz bunu düzeltmek için önümüzdeki sezonlar adına planları yapmıştık ama öne almamız gerekiyor.”

‘YOKSA O KOLTUKTA OTURMAM’

“Hak arayışını Trabzonspor lehine sonuçlandıramadığımız zaman başkanlık koltuğunda oturmayız. Adalet ve hak arayışı eksilmez, bana göre artarak devam eder. Bu hak arayışını Trabzonspor lehine sonuçlandıramadığımız zaman o koltuklarda oturma hakkımızın bulunmadığını biliyoruz ve oturmayacağız. Bizim hak arayışımız sürüyor ve olumlu bir gidişatı var. Çocukluktan beri hayal ettiğim ve Allah’ın bana nasip ettiği bu koltukta oturmam. Almış olduğum aile terbiyesi de buna müsaade etmez.”

Haberin Devamı