Spor Kayserispor - Beşiktaş maçında 4 gol! Puanlar paylaşıldı

Kayserispor - Beşiktaş maçında 4 gol! Puanlar paylaşıldı

Paylaş
Kayserispor - Beşiktaş maçında 4 gol! Puanlar paylaşıldı

Süper Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş Kayserispor'a konuk oldu. Ligde 3. sırada bulunan ve liderle arasında 11 puan fark olan Beşiktaş puan kaybı yaşamak istemiyordu. 37. dakikada Atiba ile 1-0 öne geçen Beşiktaş, ikinci yarıda peş peşe kalesinde iki gol gördü. Maçın skorunu ise 90. dakikada topu Kayseri ağlarına gönderen Caner belirledi. Maç sonucu: Kayserispor 2-2 Beşiktaş...

Ve hakem maçı bitirdi, karşılaşma 2-2'lik skorla sona erdi.

Haberin Devamı

90' GOL! Beşiktaş, Caner'in ceza sahasına gönderdiği ortaya kimse dokunmadı top ağlarla buluştu. Maçta skor 2-2...

62' GOL! Kayserispor, 62. dakikada Deniz Türüç'ün golüyle öne geçti.

58' GOL! Kayserispor, 58'de Kravets'in kafa golüyle beraberliği yakaladı.

46' İkinci yarı başladı...

İLK YARI SONUCU 0-1

45' Beşiktaş ilk yarıyı Atiba Hutchinson'un golüyle önde kapattı.

37' GOL Atiba Hutchinson... Caner'in kullandığı kornerde Güven topu kale sahasına gönderdi, Atiba gelişine bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu 0-1.

23' Kayserispor'da Varela kale sahası önünde bomboş durumda topu dışarı attı.

15' Beşiktaş'ta Dorukhan sarı kart gördü. Dorukhan, Konyaspor maçında cezalı duruma düştü.

13' Burak Yılmaz, ceza sahası içi sol çaprazdan şutunu çekti, top kaleciden döndü.

Haberin Devamı

10' Maçın ilk 10 dakikası 0-0'lık beraberlikle geçiyor.

1' Beşiktaş, Kayserispor'a konuk oluyor. Maç başladı

Süper Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor kendi evinde Beşiktaş'’ı ağırlayacak. Kayserispor seyircisi karşısında rakibini yenerek üst sıralara çıkmak istiyor. Beşiktaş ise deplasmandan 3 puanla ayrılmayı istiyor. Peki, “Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman?” Kayseri BJK maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Kayserispor Beşiktaş maçı bugün saat 16.00'da Kadir Has Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ MORALSİZ BİR HAFTA YAŞADI!

Beşiktaş, Kayserispor karşılaşmasına oldukça moralsiz ve birçok tartışmanın gölgesinde hazırlandı. 3-0'dan 3-3'gelen Fenerbahçe derbisi hala konuşulurken, bu kez de Şenol Güneş'in A Milli Futbol Takımı'nın başına getirildiğinin resmi olarak açıklanması, siyah beyazlıları bir anda başka bir gündeme sokup Kayserispor maçını neredeyse unutturmuş vaziyette. Yaklaşık bir aydır gündemde olan Şenol Güneş-Milli Takım görüşmeleri, Güneş ve yönetim tarafından net olarak açıklanmasa da en sonunda resmileşince bu kez de 'sezon sonuna kadar ne olacak' tartışmaları maçın önüne geçti. Her ne kadar yönetim; dün akşam yaptığı açıklamayla, Şenol Güneş'in sezon sonuna kadar devam edeceğini söylese de, ligin kalan maçları birçok tartışmaya açık vaziyette. Çünkü, camia içinde Şenol Güneş'in hemen bırakmasını isteyenler olduğu gibi, sezon sonunda güzel bir ayrılığın yaşanmasını isteyenler de az değil.

Haberin Devamı

İŞTE İLK 11'LER

Beşiktaş maçına saatler kala İstikbal Mobilya Kayserispor’un Hollandalı oyuncusu Tjaronn Chery kadrodan çıkartıldı. Annesinin kansere yakalanmasını öğrenen başarılı oyuncu Tjaronn Chery, teknik heyet ve yönetiminden izin alarak ailesinin yanına gitti.

Kayserispor: Lung, Kucher, Kana Bıyık, Sapunaru, Tiago, Şamil, Mensah, Deniz Türüç, Varela, Kravets, Umut Bulut.

Beşiktaş: Karius, Adriano, Medel, Vida, Caner, Atiba, Dorukhan, Ljajic, Quaresma, Güven, Burak Yılmaz.