Spor Melo'dan yönetime mesaj

Melo'dan yönetime mesaj

Paylaş
Melo'dan yönetime mesaj

Sezon sonunda bonservisi Juventus'tan alınıp alınmayacağı merak edilen Felipe Melo, Galatasaray'da kalmak istediğini açıkladı

Felipe Melo, Galatasaray yönetimine mesaj yolladı. Sezon sonunda bonservisi Juventus'tan alınıp alınmayacağı merak edilen Felipe Melo, twitter hesabından sarı-kırmızılı kulüpte kalmak istediğini açıkladı.

Galatasaray'ın bu sezon en çok konuşulan isimlerinden Felipe Melo'nun sarı-kırmızılı kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor. Juventus'tan 1 yıllığına kiralanan, sezon sonunda da 13 milyon Euro'luk bonservisiyle satın alma opsiyonu bulunan Brezilyalı yıldız için Riera ile yaşadığı kavganın ardından sarı-kırmızılı kurmayların tavrı merak ediliyor.

"UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"

Ancak kariyerinin en verimli sezonunu geçiren ve Galatasaray'da çok mutlu olduğunu dile getiren Melo, twitter hesabından da Florya'da kalmak istediğini ifade etti. "Galatasaray'ı çok seviyorum ve burada uzun yıllar forma giymek istiyorum" şeklinde paylaşımda bulunan Melo, bir kez daha Galatasaray yönetimine mesaj gönderdi.

Manisaspor maçı öncesinde Felipe Melo ile Albert Riera kavga etmiş, teknik direktör Fatih Terim iki futbolcuyu önce kadro dışı bırakıp, ardından Süper Final maçları öncesinde cezalarını kaldırmıştı.

Son dönemde Avrupa basınında çıkan haberlerde de Juventus'un Melo'nun bonvervisini 13 milyon euro'dan 5 milyon Euro'ya kadar indirdiği iddia ediliyor.

Haberin Devamı