Futbol Nusret'in Messi'ye yaptıkları sosyal medyada gündem oldu! Di Maria dondu kaldı
Paylaş
Nusret'in Messi'ye yaptıkları sosyal medyada gündem oldu! Di Maria dondu kaldı

Nusret, Arjantin'in Dünya Kupası zaferini, futbolcularla birlikte sahada kutladı. Futbolcularla birlikte kupayı kaldırdığı anları sosyal medyada paylaştı. Messi ile de yan yana gelen Nusret'in hareketleri ise sosyal medyada büyük eleştiri topladı. Nusret'in ayrıca Di Maria'nın elindeki kupaya tokat atması da gündem oldu

FIFA 2022 Dünya Kupası final karşılaşmasında Arjantin ile Fransa karşı karşıya geldi. Final karşılaşmasını penaltı atışlarıyla kazanan Arjantin, 2022 Dünya Kupası şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA FİNALİ KONUŞTU

Müthiş mücadele sosyal medyada da büyük yankı buldu. Maç hakkında milyonlarca tweet atıldı. Sosyal medya deyince akla ilk gelen isimlerden biri de Nusret... Paylaşımları kimileri tarafından beğenilirken kimileri tarafından da eleştiriliyor.

Dİ MARİA'YI ŞAŞIRTTI

Nusret, dünkü maçın ardından sahaya inerek Arjantinli futbolcuların kutlamalarına ortak oldu. Di Maria ile fotoğraf çektiren Nusret, "Vaovvv" diye bağırdıktan sonra kupaya şaplak attı. Di Maria'nın şaşkınlığı ise bakışlarına yansıdı.

MESSİ'Yİ KOLUNDAN ÇEKİŞTİRDİ

Nusret ile Messi arasında yaşananlar da dikkat çekti. Messi'nin kendisini kolundan çeken Nusret'e bakışları kameraya yansıdı.

Nusret'in Messi'ye yaptıkları sosyal medyada gündem oldu Nusret, Arjantin'in Dünya Kupası zaferini, futbolcularla birlikte sahada kutladı. Futbolcularla birlikte kupayı kaldırdığı anları sosyal medyada paylaştı. Messi ile de yan yana gelen Nusret'in hareketleri ise sosyal medyada büyük eleştiri topladı. Nusret'in ayrıca Di Maria'nın elindeki kupaya tokat atması da gündem oldu

TÜM FUTBOLCULARLA POZ VERDİ

Haberin Devamı

Nusret, kupa seremonisinin ardından klasikleşmiş tuzlama pozunu Arjantinli futbolcular için yaptı. Takımdaki bir çok futbolcuyla fotoğraf çektirip sosyal medya hesaplarından paylaştı.