Spor Orman: Devre arası transfer düşünüyoruz

Orman: Devre arası transfer düşünüyoruz

Paylaş
Orman: Devre arası transfer düşünüyoruz

Fikret Orman, Beşiktaş'taki ''Kartal Yuvası'' mağazasının açılış töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Orman, devre arasında transfer yapmak istediklerini ve bununla ilgili araştırmalar yaptıklarını söyledi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, devre arasında futbol takımı için transfer yapmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Fikret Orman, Beşiktaş'taki ''Kartal Yuvası'' mağazasının açılış töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transferle ilgili bir soruya Orman, ''Devre arası ile alakalı transfer yapmak istiyoruz. Önemli bir birim kurduk. Dünyanın dört bir yanında arkadaşlarımız futbolcu izliyorlar. Araştırma yapıyoruz'' diye yanıt verdi.

Transferini düşündükleri futbolcuların isimlerinin sorulması üzerine ise Orman, ''İmzayı attığımız zaman açıklarız'' dedi.

"DÖRT DÖRTLÜK BİR STAT YAPMAK İSTİYORUZ"

Fikret Orman, BJK İnönü Stadı'nın yeniden yapılması ile ilgili bir soru üzerine de, ''Uğraşıyoruz. Ülkemize, semtimize, şehrimize, camiamıza dört dörtlük bir stat yapmak istiyoruz. İşlemlerimiz henüz bitmedi. İşlemler tamamlandıktan sonra hemen başlamak istiyoruz. Süre vermiyorum. İcraat olsun ondan sonra devam edeceğiz'' şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı

Takımın Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarında iyi futbol ortaya koyduğunun belirtilmesi üzerine Başkan Orman, ''Takım olmamızdan memnunuz. Daha işin başındayız. Yapacak çok işimiz var. Adım adım hedefimize gidiyoruz. Şampiyonluktan önemlisi, yeni bir yapı kuruyoruz ve zamana ihtiyacımız var'' ifadelerini kullandı.

Gazeteport