Spor Trabzon acımadı, Ankaragücü düştü

Trabzon acımadı, Ankaragücü düştü

Paylaş
Trabzon acımadı, Ankaragücü düştü

Trabzonspor, iki kez geriye düşmesine rağmen Ankaragücü’nü evinde mağlup etti. Başkent ekibi, bu skorla Süper Lig’e veda etti.

Trabzonspor, kümede kalma savaşı veren Ankaragücü karşısında 4-2 kazandı. Başkent ekibi, lige veda etti. 25. dakikada Ankaragücü, Chatzigiovanis ile öne geçti. 63. dakikada Visca, skoru eşitledi. 78. dakikada Ankaragücü, Sowe ile bir kez daha öne öne geçti. Enis Destan, önce 87. dakikada skoru eşitledi. 90+1. dakikada ağları bulan Enis, 90+7’de penaltıdan bir gol daha atıp bordo-mavilileri, 4-2’lik galibiyete taşıdı. Maçta 2 kez öne geçmesine rağmen mağlup olan Ankaragücü, Hatayspor ve Gaziantep’in galip gelmesi nedeniyle İstanbulspor, Pendikspor ve Karagümrük’ün ardından ligden düşen 4. takım oldu.

Haberin Devamı

ANKARA’YA GEÇMİŞ OLSUN

Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı, sezonu galibiyetle kapattıklarını ifade etti. Avcı, “Ligimizin çınarı Ankaragücü’ne geçmiş olsun diyorum. Bence oyunlarının karşılığını alamadıkları bir sezon yaşadılar. Ankaragücü’nde 2-2 sonrası telaş başladı ve maçı kazandık. Ligi galibiyetle kapattık. Fiziksel ve zihinsel olarak kötü durumdan çıktık” dedi.