Spor UEFA Şampiyonlar Ligi (Galatasaray) kura çekimi canlı izle! Hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi (Galatasaray) kura çekimi canlı izle! Hangi kanalda?

Paylaş
UEFA Şampiyonlar Ligi (Galatasaray) kura çekimi canlı izle! Hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın gruptaki rakipleri bu akşam belli oluyor. 4. torbada yer alan sarı kırmızılı ekibin hangi takımlarla eşleşeceği merak konusu olurken futbolseverler özellikle de Galatasaraylı taraftarlar kura çekiminin hangi kanalda yayınlanacağını merak ederek canlı izlemek istiyorlar. UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Son şampiyon Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına direk katılmıştı. Bugün sarı kırmızlı takımın rakipleri belli oluyor. Galatasaray'a gönül veren taraftarlar UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi için nefeslerini tutarken kura çekiminin hangi kanalda olduğunu sorup canlı izlemek istiyorlar.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi 30 Ağustos Perşembe günü saat 19.00'da Monaco'da gerçekleşecek. Kura çekiminin henüz yayıncı kuruluşu belli değil. Futbolseverler kura çekimini UEFA'nın resmi sitesinden canlı olarak takip edebilecek. Kura çekimini canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

UEFA CANLI İZLE

Galatasaray kaçıncı torbada olacak?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamaları kura çekimlerine 4. torbadan katılacak. Sarı kırmızılı takım, 2016-17 sezonunda UEFA'dan aldığı ceza ve 2017-18 sezonunda Avrupa Ligi'ne ön elemede veda etmesi nedeniyle son iki sezonda puan toplamayı başaramadı. UEFA'da takımların puanları hesaplanırken son 5 sezona bakıldığı için Galatasaray'ın sadece 29.500 puanı bulunuyor.

Haberin Devamı

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında play-off turunda, Ajax, AEK ve Young Boys gruplara katılma hakkını kazandı.

Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılma hakkı kazanan Ajax 3. torbada, AEK ve Young Boys ise Galatasaray ile birlikte 4. torbada yer alacak.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi kura çekimine 4. torbadan katılacak olan Galatasaray, kendisiyle aynı torbada yer alan takımlarla eşleşemeyecek. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri, 1., 2. ve 3. torba takımları arasından seçilecek.

1. TORBA

Real Madrid (İspanya)

Atletico Madrid (İspanya)

Barcelona (İspanya)

Bayern Münih (Almanya)

Manchester City (İngiltere)

Juventus (İtalya)

PSG (Fransa)

Lokomotiv Moskova (Rusya)

2. TORBA

Borussia Dortmund (Almanya)

Porto (Portekiz)

Manchester United (İngiltere)

Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

Napoli (İtalya)

Tottenham Hotspur (İngiltere)

3. TORBA

Roma (İtalya)

Olympique Lyon (Fransa)

Monaco (Fransa)

Schalke 04 (Almanya)

CSKA Moskova (Rusya)

Liverpool (İngiltere)

4. TORBA

Galatasaray

Valencia (İspanya)

Club Brugge (Belçika)

Hoffenheim (Almanya)

Inter (İtalya)

Viktoria Plzen. (Çekya)