Spor Yara sarmak istiyorlar

Yara sarmak istiyorlar

Paylaş
Yara sarmak istiyorlar

CSKA yenilgisinin negatif etkilerinden kurtulmak isteyen Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Galatasaray'a yenilen Bursaspor'a konuk oluyor

Hafta ortasındaki Şampiyonlar Ligi mesaisinde CSKA’ya farklı yenilerek ilk mağlubiyetini tadan Trabzonspor’da telafi için gözler Bursaspor maçına çevrilmiş durumda.

Ligin güçlü ekiplerinden olan Timsahlar ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Fırtına, tüm eksiklerine rağmen sahadan istediği 3 puanı alarak ayrılmak ve ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkarmakta kararlı.

VOLKAN ŞEN OYNAMAYACAK

Karadeniz ekibinde bu kritik randevu için teknik heyeti en çok sıkıntıya düşüren nokta ise takımdaki eksikler. Henrique ve Vittek’in sakatlıklarına bir de Volkan Şen’in statü gereği Bursaspor mücadelesinde oynamamasının eklenmesi, Şenol Güneş’i yine arayışlara itti.

BURSASPOR VE TRABZON 71. RANDEVUDA

Her şeye rağmen mevcutlar içinden en iyi 11’i seçmek için kurmaylarıyla çalışan Güneş’in güvencesi ise Burak Yılmaz’ın performansı.

Devler Ligi arasında takımdan ayrı kalıp dinlenme imkânı bulan golcü, şu ana kadar ligde 8 gole ulaşırken, forma giydiği hiçbir maçı golsüz geçmedi.

Haberin Devamı