Futbol Torrent, Fatih Terim'i işaret etti! 'İnanılır gibi değil'
Paylaş
Torrent, Fatih Terim'i işaret etti! 'İnanılır gibi değil'

Galatasaray'da Fatih Terim'in yerine gelen Domenec Torrent son 4 haftada yenilgi yüzü görmedi. Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarından 3 puanla ayrılan Sarı Kırmızılıların teknik patronu, Burak Elmas ve Luis Campos ile yaptığı görüşmede takım hakkında raporunu iletti. İşte Galatasaray'da yaşanan son dakika gelişmesinin detayları...

Galatasaray'da Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarından alınan 6 puan moralleri yerine getirdi. Sarı Kırmızılılar, Konyaspor maçından da galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor. İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in de takımla uyum sağlaması Galatasaray camiasını sevindirdi.

Haberin Devamı

İspanyol teknik adam Galatasaray'ın başında ilk 3 maçında Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarında mağlup olmuş ve büyük eleştiri toplamıştı. Galatasaray, Torrent yönetiminde son 4 haftada 2 galibiyet alırken 2 beraberlik alarak yükselişe geçti.

beINSports'a röportaj veren Domenec Torrent özellikle fiziksel anlamda gelişme kaydettiklerini açıklamıştı. Torrent, "Başlangıçta bir alışma süreci geçirmek gerekiyor. Bazı değişiklikler yaptık, yeni konseptler getirdik. Bunların uygulanması için de zaman lazımdı. İlk geldiğimizde 7 günde 3 maça çıktık. Zor bir önemde gelmiştik. Burada sadece 45 gün geçirdim. Normalde sezonun başında başlamış olsak, öncesinde çalışmak için bir dönem oluyor. Başlangıçta tüm takımlarla alışma süreci oluyor. Bazı değişiklikler yaptık takım içerisinde, yeni konseptler getirdik. Bunların uygulamaya geçmesi için de zaman gerekiyor. İlk geldiğimizde 7 gün içerisinde 3 maçımız vardı. Neredeyse antrenman yapamadık o dönemde.Benim oyun anlayışım üzerinden düşünecek olursak, takım birçok açıdan kendini geliştirdi. Neredeyse 2 maçta da 100'er dakika taktiksel ve fiziksel olarak takım kendini gösterdi, gelişti. Fiziksel olarak takım kendini güçlendirdi. Taktiksel olarak 15 yıldır kendimi adadığım oyun üzerinden takım kendini her gün daha iyiye götürdü." dedi.

Haberin Devamı

Takımı kendisi ve ekibinin kurmadığını ifade eden Torrent, "Bazen sistem ile stili karıştırıyoruz. Taktiksel sistem olarak takımdaki oyunculara uygun şekilde yapmak istiyoruz. Bu takımı biz kurmadık. Bizim takımın bol bol kaliteli oyuncuya sahip olduğunu gördük ve onları doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz. 4-3-3'le bitirdik maçı. İçeride oyunculara, kendi oldukları yönlerde kullandık. Stil tartışılamaz aslında. Topa sahip olduğumuz zaman, topu kaybetmeme, hatlar arasında oynama, açık oynama, kaleciden başlayarak kısa oynama, her zaman maçın ana karakteri olma ve top kaybında çok hızlı şekilde tepki gösterme." ifadelerini kullanmıştı.

ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER! TERİM'İ İŞARET ETTİ; "İNANILIR GİBİ DEĞİL"

Haberin Devamı

Domenec Torrent'in başkan Burak Elmas ve başkan danışmanı Luis Campos ile özel bir görüşme gerçekleştirerek takım hakkında raporunu sunduğu belirtildi.

Geçtiğimiz gün yayıncı kuruluşa röportaj veren ve “Bu takımı ben kurmadım. Bu takımı bulunduğu durumdan kurtarmak için geldim” diyerek kötü gidişattan Fatih Terim dönemini sorumlu tutan Galatasaray’ın hocası Domenec Torrent’in Başkan Burak Elmas ile danışmanı Luis Campos’a zehir zemberek rapor sunduğu ortaya çıktı.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Torrent’in, Nelsson ve geleceğe yatırım olarak düşünülen Barış Alper dışında transfer edilen isimlerin hiçbirisinin Galatasaray’a katkı sağlayamayacağını söylediği öğrenildi. Geldiğinden beri fazla şans tanımadığı Sacha Boey, Alpaslan ve Morutan’ı ligin geri kalanında da kullanmayı düşünmediğini belirten Torrent’in özellikle Gustavo ve Aytaç’la ilgili sözleri ise dikkatleri çekti.

Bu isimlerin Galatasaray’a yakışacak kalitede olmadığını belirten Torrent “Bu oyuncular nasıl alınmış, inanılır gibi değil’ diyerek Fatih Terim’in tercihlerine göndermede bulundu. Daha önce Luis Campos da İstanbul’a geldiği ilk dönemde yazdığı raporda, “Scout ekibini acilen değiştirin” demişti.

Haberin Devamı