Astroloji Progress harita nedir, ne iş yarar? Progress harita nasıl çıkarılır?

Progress harita nedir, ne iş yarar? Progress harita nasıl çıkarılır?

Paylaş
Progress harita nedir, ne iş yarar? Progress harita nasıl çıkarılır?

Astrolojide yer alan ve gelecekle ilgili tahminlerde bulunan konulardan biri de progress haritadır. Herkes, doğduğu gün güneşi hangi burçtaysa o burca ait olur. Aynı şekilde astrolojide doğumdan sonraki bir günü bir yıl kabul ederek hazırlanan harita olarak bilinen progress harita da astrolojide yer alan bir diğer konudur. Progress haritanın ne olduğu, nasıl çıkarıldığı, neleri gösterdiği ya da ne işe yaradığını sizler için ayrıntıları ile derledik.

Birçok insan progress haritayı hiç duymamış ya da duysa da ne olduğunu anlamamıştır. İngilizce progress yani ilerletilmiş anlamına gelen bu ilerletilmiş harita, belirli kurallar ve bilgiler ışığında hazırlanır.

Haberin Devamı

PROGRESS HARİTA NEDİR, NE İŞE YARAR?

Progress harita ya da ilerletilmiş harita, kişilerin duygularını ve ve bilinçleri doğrultusunda içsel evrimlerini ortaya çıkarmaya yarar. Progress haritaya göre doğduktan sonraki birinci gün, bir yıldır. Yani bir kişinin 20. yaşının progress haritası çıkarılmak isteniyorsa, doğduktan sonraki 20. gününe bakılır.

Progress harita kişinin ruhsal durumunu ve yaşadıklarını anlamaya ve ifade etmeye yaran bir yöntemdir. Özellikle astroloji ilgisi olan birçok kişi kendi progress haritasını çıkarttırarak yaşadıkları olaylarla ilgili gerçek içsel duygularını öğrenmek istiyor. Progress harita hesaplanırken oldukça dikkatli olunması ve küçük detayların bile atlanmaması gerekiyor.

Astrolojinin temel bilgi kaynağı olan doğum tarihleri, doğum saatleri gibi konular kimisi için önemsiz olsa da kimisi için de oldukça önemlidir. Gökyüzü olayları, gezegenler ve doğum bilgileri, insan hayatı ve kaderi üzerinde oldukça etkilidir.

Haberin Devamı

Bu anlamda progress haritanın da insanlar üzerinde ciddi etkileri ve anlamları vardır. Özellikle bunu ilk kez duyanlar ya da ilk kez progress harita çıkarttıracak olanlar henüz ön yargılı olabilir.

PROGRESS HARİTA NASIL ÇIKARILIR?

Progress haritanın insan duyguları ve kaderi üzerindeki etkisi astroloji bilimi tarafından kabul edilir. Progress harita çıkarmak için birçok konuda bilgi sahibi olmak ve birçok detaya da dikkat etmek gerekir.

Geçmişin, geleceğin ve şimdinin duygusal durumunu öğrenmede en etkili yol olan progress haritada öncelikle her detayın doğru ve özenli olarak hazırlanması gerekir. Ufak bir yanlışlıkta bile tüm harita yanlış çıkar. Doğru bir progress haritaya sahip olmak için bazı konulara dikkat edilmesi gerekir:

Progress haritada doğum yerinin bir önemi yoktur.

İkincil progress harita türünde mutlaka 1 derecelik açı alınmalı.

Burçlar, yükselen burçlar ve yönetici gezegen dekanları ön planda olmalı ve dikkate alınmalıdır.

Bir gün bir yıla denktir kuralı unutulmamalıdır.

Bu harita hesaplamasında gezegenlerin hareketlerine dikkat edilmeli. İleri ya da geri hareket eden gezegenler gözden kaçırılmamalı.

Haberin Devamı

Tüm bu detaylara dikkat ederek hazırlanan progress haritalar sayesinde duygu durumunuz hakkında net ve gerçek bilgilere ulaşabilirsiniz. Doğru çıkarılmış bir progress harita ile geçmiş, gelecek ve şimdiki duygularınızı, önünüzde sizi bekleyen fırsatları öğrenebilirsiniz.