Astroloji Oğlak burcu yükseleni nedir? Yükseleni başak olanların özellikleri nelerdir?

Oğlak burcu yükseleni nedir? Yükseleni başak olanların özellikleri nelerdir?

Paylaş
Oğlak burcu yükseleni nedir? Yükseleni başak olanların özellikleri nelerdir?

Astroloji merak edilen ve ilgi duyulan bir alandır. Her burçtan insanlar kendi burçlarını merak edebilirler. Oğlak burcu olanlarda yükselen burçları hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirler. Oğlak yükselenli veya Başak yükselenli olabilirler. Oğlak burcu yükseleni nedir? Yükseleni başak olanların özellikleri nelerdir? İşte, tüm detaylar.

Oğlak burcu 22 Aralık ile 20 Ocak tarih aralığını kapsar. Oğlak burcu net hesaplansa da yükselen burcu hesaplayabilmek için farklı verileri de bilmek gerekir...

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

Oğlak burcu, toprak grubuna ait bir burçtur. Oğlak burcu olan kişilerin yükselenleri birbirinden farklı olabilir. Zodyak’ta bulunan 12 burçtan birisi olabilir. Yükselen burcunu hesaplamak için doğum yeri ve saati bilinmelidir. Güneş ve yükselen Oğlak özellikleri birbirine benzese de insanlar üzerinde farklı etki bırakabilir.

Yükselen Oğlak olan kişiler, toplumda ve ilk tanıştığı kişiler üzerinde Oğlak etkisini hissettirebilirler. Güneş Oğlak ise daha samimi olduğu kişilere bu burcun etkisini gösterebilirler.

YÜKSELENİ BAŞAK OLANLARIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yükselen Başak olan kişiler toprak etkisini yaşarlar. Hayatları her zaman düzenlidir, dağınıklıktan hoşlanmazlar. Eğitim ve iş hayatlarında bu düzenliliği sürdürürler. Maddi güvenlik ihtiyacı onlar için önemlidir. Genç yaşlardan itibaren geleceği düşündükleri için maddi imkanlarını şekillendirirler. Titiz ve detaycı insanlardır.

Haberin Devamı

Herhangi bir iş ile uğraşırken o işin kusursuz olması için çaba gösterirler. Plan ve program onlar için önemlidir. Çevresindeki insanlara karşı her zaman yararlı olurlar. Çalışma enerjilerini kendi yeteneklerini geliştirebilmek için kullanırlar.

YÜKSELEN BAŞAK KADINI

Yükselen Başak kadınları, uzun boylu ve ince belli olurlar. Kuğu gibi görünürler. Kendilerine verilen sorumlulukları layıkıyla yerlerine getirirler. Dakik ve tez canlı kişilerdir. Hijyen konusunda takıntılı kadınlardır. Para konularında tutumlu olurlar, savurgan yapıları yoktur. Yükselen Başak kadınları mesafeli ve soğuk görünüşlü olurlar.

Onları elde edebilmek kolay değildir. Her şeye karşı ölçülü tavır sergilerler. Konuşurken, düşünürken ve yemek yerken her zaman tedbirli davranırlar. Geleneklerine bağlı kadınlardır. Evliliğe çok sıcak bakmazlar. Evlilikten ziyade iş hayatında başarılı olabilmek için kendilerini gösterirler.

YÜKSELEN BAŞAK ERKEĞİ

Yükselen Başak erkeği, bakımlı ve karizmatik erkeklerdir. Saçları ön plandadır ve saçları ile uğraşmayı severler. Dik duruşlarıyla kadınları etkileyebilirler. Her düşüncelerini hemen paylaşmazlar, mantık süzgecinden geçirerek paylaşmayı tercih ederler.

Fikirlerine çok güvenirler. Esprili yanları da vardır ve çevresindeki insanları güldürürler. Tartışmaktan ve kavga etmekten nefret ederler. Aile büyüklerine karşı her zaman saygılı davranırlar. Kontrolcü yapıları ile her şeyi yönlendirmek isterler.

Haberin Devamı