Astroloji Venüs burcu nedir, neyi temsil eder? Venüs burcu hesaplama nasıl yapılır?

Venüs burcu nedir, neyi temsil eder? Venüs burcu hesaplama nasıl yapılır?

Paylaş
Venüs burcu nedir, neyi temsil eder? Venüs burcu hesaplama nasıl yapılır?

Gökyüzündeki gezegen ve diğer cisimlerin hareketleri insan yaşamına etki edebilir. Pek çok insan günlük hayatta karşılaştığı veya karşılaşacağı olayları gök cisimlerle bağlantısı olduğunu düşünebilir. Venüs gezegeni, Güneş ve Ay’dan sonra gelen parlak bir cisimdir. Venüs burcu nedir, neyi temsil eder? Venüs burcu hesaplama nasıl yapılır sizler için derledik.

Venüs aşkı ve parayı temsil eder. İnsanların duygularını yönlendirir. Güzellik ve çekicilik, Venüs tarafından yönetilir. Boğa ve Terazi burçları üzerinde etkin bir gezegendir.

Haberin Devamı

Venüs Burcu Nedir?

Venüs burcu, harita sahibinin nasıl mutlu olacağını sağlayan bir gezegendir. Dünyada zevk alınan şeylerin bütünü Venüs tarafından yönetilir. Agresif ve olumsuz tutumlar sergileyen bir gezegen değildir. Doğum haritasında bulunan Venüs’e bakarak harita sahibinin ilişkilerde nasıl mutlu olduğunu ve nelerin mutlu edebileceğini anlayabilmemiz mümkündür.

Venüs, doğum haritasında yer alan evlerde farklı pozisyonlarda bulunabilir. Venüs altıncı evde veya dokuzuncu evdeyken harita sahibini farklı etkiler. Astrologlar Venüs’ün harita sahibine olan etkisini cinsiyete bağlı olarak yorumlayabilir. Kadın ve erkek haritasında farklı bir şekilde değerlendirilebilir.

Venüs Neyi Temsil Eder?

Venüs gezegenini doğum haritalarında görebiliriz. Venüs, aşk ve parayı temsil eder. İnsanların duyguları ile ilgilenir. Venüs gezegeni sayesinde harita sahipleri sahip oldukları şeyler ile mutlu olabilir ve mutluluklarını çevrelerine yayabilirler. Venüs zarifliğin, güzelliğin ve çekiciliğin temsili olarak ifade edilir. İnsanlar ile sosyalleşmek ve ilişki kurabilmek bu gezegeninin bir özelliğidir.

Haberin Devamı

Cinsellik konuları da Venüs’ün ilgi alanına girer. Venüs gezegeni, insanlara farklı bir enerji vermektedir. Bu enerji ile harita sahibi daha çekici görünebilir. Ayrıca müzik, tiyatro, edebiyat ve dans gibi sanatsal alanlara da estetik yönden bakabilmeyi sağlar. Yapılan işlerden keyif alabilmek Venüs gezegeni ile olmaktadır.

Venüs Burcu Hesaplama Nasıl Yapılır?

Venüs borcunuzu öğrenebilmek için doğum haritanızı kontrol edebilirsiniz. Venüs tablolara Venüs burcunun değiştiği tarihleri sizlere verebilir. Net bir hesaplama yapabilmek için astroloji siteleri üzerinden hesaplama sistemini kullanabilirsiniz. Venüs burcu hesaplayıcısı ile Venüs burcunuzu nasıl bulacağınızı öğrenebilirsiniz.

Venüs’ün Astrolojik Özellikleri Nelerdir?

Venüs Boğa ve Terazi burçlarının yöneticisidir. Güneş’e en yakın olan gezegenler arasında yerini almaktadır. Venüs gezegeni güzel olan her şeyi kapsar. Estetik işlerine ilgi duymak, güzel yemekler yemek ve müzik dinlemek ilgi alanlarına girer. Venüs partnerler arasında tensel yakınlaşmaların olmasına yardımcı olur.

Haberin Devamı

Venüs gezegeni aşk ve zevk aldığımız her şeyi yönetir. Hediyeler, moda, güzellik, süs ve sanatı da yöneten dişi bir gezegendir. Venüs, zarafet gezegeni olduğu için dünyayı daha yaşanabilir bir hale getirmektedir. Huzur dolu doğayı ve tembel insanı da yönetir.

Venüs eğlence ve keyfin yöneticisidir. Aynı zamanda güzelleştirmeyi ve süslemeleri de yönetir. Venüs’ün doğal yöneticisi olan Terazi burcunun ortaklık ve ilişki burcu olmasının nedeni gezegenin burç üzerindeki etkilerinden kaynaklıdır.