Astroloji Venüs retrosu nedir? Venüs retrosu neleri etkiler, ne olur?

Venüs retrosu nedir? Venüs retrosu neleri etkiler, ne olur?

Paylaş
Venüs retrosu nedir? Venüs retrosu neleri etkiler, ne olur?

Venüs retrosu bir gezegen hareketidir ve bu harekete retrograd denir. 42 gün süren venüs retrosu her sene gerçekleşir ve insanların ruh hali üzerinde etkili olur. Venüs retrosu ile beraber burçlar da bu durumdan etkilenir. Venüs retrosu nelerdir ve venüs retrosunda neler olur? Venüs retrosu hakkında merak edilenleri derledik.

Her yıl olan venüs retrosunun insanların duygu durumu üzerinde etkili olduğu söylenir. Venüs retrosu burçlar üzerinde de farklı etkilere sahiptir.

Haberin Devamı

Venüs Retrosu Nedir?

Venüs insanların günlük yaşamlarında değişiklik neden olan bir gezegendir. Bu nedenle de venüs retrosu gerçekleştiği zaman insanların yaşamlarında bazı değişiklikler meydana gelebilir. Venüs retrosu her yıl gerçekleşir ve bu hareketin diğer ismi de retrograd olarak bilinir.

Venüs retrosunda insanlar daha fazla gözler yapar ve kendi içlerine dönerler. Venüs retrosu olduğu zaman insanların önemli kararları ertelemeleri ve bu dönemde ciddi kararlar vermekten uzak durmaları önerilir.

Venüs Retrosu Etkileri?

Venüs retrosu ikili ilişkiler üzerinde etkili olan bir retrodur. Bu nedenle de venüs retrosu gerçekleştiği zaman neler yapılması ve neler yapılmaması gerektiği merak edilmektedir. Özellikle burçlara ve gezegen hareketlerinin insanlar üzerindeki etkilerine inanan kişiler bu durumları yakından takip etmektedir.

Haberin Devamı

Venüs retrosunda insanların karşısında eski sevgilileri çıkabilir ve bu da eski aşkların yeniden alevlenmesine sebebiyet verebilir. Ayrıca bu dönemde finansal olarak karar vermek ya da yatırım yapmak da önerilmez. Bu süreçte karlı yatırım yaptığını düşünen kişiler uzun vadeli yanlış kararlar vermiş olabilir.

Venüs retrosunda ilişkilerde bazı yanlış anlaşılmalar ve gereksiz kıskançlıklar da yaşanabilir. Dolduruşa gelmemek ve her şeyi aslıyla beraber öğrenmek daha sağlıklı karar vermek için önemlidir. Venüs retrosu yaşanırken nişan ya da evlilik gibi aktivitelerin de mümkün olduğunca yapılmaması önerilir.

Venüs retrosu insanların kendilerine dönmelerine ve iç dünyalarına yönelmelerine neden olabilir. Bu nedenle venüs retrosu varken insanlar kimseyle çok görüşmek ve sosyalleşmek istemezler.

Venüs Retrosunda Ne Olur?

Eğer bir gezegen geri giderse temsil ettiği alanlarda da aksilikler, yarım kalmalar ve gecikmeler yaşanabilir. Venüs retrosunda venüs geri gider ve bu dönemlerde de bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Venüs retrosunda eski sevgililer birden ortaya çıkabilir ve yeniden hayatınıza girmeye çalışabilir. Bu süreçte hem maddi konular hem de kariyer gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Genellikle venüs geri hareket ettiğinde yükselişler olur ama bunun yatırımla ilgili olmadığını bilmek gerekir. Bu dönemde yeni işlere girmek ya da iş kurmak önerilmez. Hazırlık dönemi olarak düşünülebilir fakat ciddi bir karar vermemek gerekir.

Venüsün temsil ettiği alanlardan biri de güzelliktir. Venüs retrosunda estetik yaptırmak ya da yeni imaj denemelerine girişmek önerilmez. Özellikle de diş ya da cilt konusunda yapılacak şeyleri bu süreçte ertelemek gerekir. İlişkilerde de bazı kafa karışıklıkları meydana gelebilir ve gerçekler ortaya çıkabilir.