Egzersiz - Diyet Obez anne kilo verip bambaşka biri oldu

Obez anne kilo verip bambaşka biri oldu

Paylaş
Obez anne kilo verip bambaşka biri oldu

California’da yaşayan 27 yaşındaki Kylie Hensen, hayatı boyunca kilolu ve sağlıksız biri oldu. Sağlığından endişe etmeye başlayan genç kadın, kilo verme ameliyatı olmaya karar verdi. Günlük kalori alımını 2 bin 500’den bin 500’e indirip egzersiz yapmaya başladı. Kilo vermeye bağımlı hale gelmesine rağmen genç kadın yeni fit görüntüsüyle adeta yeniden doğdu.

California Taft'tan 27 yaşındaki Kylie Hansen, tüm hayatı boyunca fazla kiloluydu ve tartıları kırana kadar işlenmiş yiyeceklerin büyük bir kısmını yiyordu. Kilolarının hayatını etkileyeceğinden endişe etmeye başlayan Hansen, 2013'te kilo vermeye karar verdi, ancak mide ameliyatı yaptıktan sonra erkek arkadaşı onun görünümünden memnun kalmadı. Bunun üzerine Kylie, ona engel olan erkek arkadaşından ayrıldı ve kilo verme macerasına yalnız devam etti. Kylie, yaşadıklarını MDW Features adlı internet sitesine şöyle anlatıyor:

Haberin Devamı

'Erkek arkadaşım benim ilk aşkımdı ve yaklaşık dört yıldır birlikteydik. Destekleyici değildi. Kilo vermeye başladığımda bundan memnun kalmadı ve kilo vermeyi kesmemi istedi. Bir noktada insanlar çok küçük olduğumu söylemeye başladılar. Ama beni rahatsız etmesine izin vermedim. İlişkiden ayrılmak için giderek cesaret ve güven kazandım ve hayatımda sadece ihtiyaç duyduğum ve istediğim enerjiyi getiren insanları kabul etmeyi öğrendim. '