Egzersiz - Diyet Yogadan, pilatese 'iyi yaşa festivali'

Yogadan, pilatese 'iyi yaşa festivali'

Paylaş
Yogadan, pilatese 'iyi yaşa festivali'

23 Ekim Cumartesi günü ücretsiz olarak 'İyi Yaşa Festivali' düzenleniyor. Fişekhane’de gerçekleşecek festival, profesyonel yoga, pilates, meditasyon ve fitness eğitmenlerinin öncülüğünde katılımcılarını bedenen ve ruhen iyi hissedecekleri bir güne davet ediyor.

İyi Yaşa Festivali, katılımcılara profesyonel yoga, pilates, meditasyon ve fitness eğitmenlerinin öncülüğünde kendilerini bedenen ve ruhen iyi hissedecekleri bir gün vaat ediyor.

Haberin Devamı

Fişekhane'de saat 11.00’den 19.00’a kadar her biri 25 dakika süren eğitimler ile gerçekleşecek ‘İyi Yaşa Festivali’nde yogadan, pilatese, alanında pek çok uzman eğitmen yer alıyor.

Fişekhane Galeri Alanı’nda ücretsiz gerçekleştirilecek festivalde katılımcılar, derslerin yanı sıra sağlıklı ve doğal ürünlerin yer aldığı stantlardan alışveriş yapma imkanı bulabilecek.

İyi Yaşa’nın kurucusu Elif Boyner, "İyi Yaşa Fest ile her an herkese her yerde hareket ve sağlık getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Festivalde yer alacak eğitmenlerden bazıları: Zuhal Özyurt, Demet Yoruç, Ayşe Aşçı, Müge Özkan, Fırat Tosun, Nihan Büyükaksu, Tuğrul Çağrı Yılmazer, Burcu Tunçok, Gözde Kalem, Verda Kutsal, Ercan Çimenay, Can Aksu, Ceyda Çelikel, Mine Yılmazbilek, Ercan Tepe ve Halil Kılıç.

Haberin Devamı